29 Octombrie 2021 publicat în Horoscop 298 share-uri

Citește horoscopul complet al lunii noiembrie 2021. Astrele ne aduc noroc, iubire, înțelepciune, putere de decizie și energie pentru a face față tuturor responsabilităților și pentru a ne îndeplini visurile.

Horoscop Noiembrie 2021: Rac

După un an zbuciumat, în luna noiembrie nativii Rac privesc în sfârșit cu calm, cu încântare și împlinire în jurul lor. Familia lor pare acum echilibrată, viața de cuplu este armonioasă, chiar dacă mai au lucruri de rezolvat în relație, finanțele par să urmeze în sfârșit un ritm constant, așadar nativii Rac se pot concentra, în sfârșit, pe propria persoană și pe relația lor.

Este o lună frumoasă în dragoste. Nativii pot fi uneori prea sinceri, iar noi le recomandăm să își aleagă cu grijă cuvintele, căci uneori adevărul poate fi primit într-o manieră mai puțin plăcută.

În carieră lucrurile par așezate cumva pe o cărare pe care nativii vor să o urmeze cel puțin până încheie acest an.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Nativii singuri nu se vor grăbi să înceapă o relație. În această perioadă au nevoie să se bucure de prieteni, de familie, să își găsească echilibrul interior, armonia de care au nevoia în viața lor.

Horoscop Noiembrie 2021: Leu

Leii au mare noroc în carieră în această lună, iar acest noroc nu este constant, ci imprevizibil. De aceea le recomandăm să nu rateze nicio ocazie, niciun parteneriat, căci nu se știe de unde vor veni bani. De regulă vor veni de unde nici nu se așteaptă. Așadar trebuie să își păstreze vigilența și dinamismul în carieră, în parteneriate și în afaceri.

În ceea ce privește viața amoroasă, pe umerii nativilor cad cam multe responsabilități în această lună, de aceea s-ar putea simți cpleșiți și tensionați. Este un bun moment să plănuiască treburile în familie și să organizeze o serie de probleme care au rămas nerezolvate și pe care le-au tot amânat. Acum este timpul lor.

Cei singuri au șansa să întâlnească o persoană interesantă cu precădere în a două jumătate a lunii. Întâlnirea poate avea loc într-un cerc al rezolvării problemelor personale, fiind legată cumva de propriile responsabilități.

Foto: pathdoc/ shutterstock.com

Horoscop Noiembrie 2021: Fecioară

În planul carierei nu se întâmplă lucruri spectaculoase pentru nativii Fecioară, ritmul la locul de muncă rămâne relativ constant. Nu par să se ivească mari oportunități financiare, așadar am putea spune că se instalează rutina în carieră nativilor Fecioară.

Aceștia își vor îndrepta atenția mai mult spre viața de cuplu, de familie, unde lucrurile devin dinamice. Sunt multe evenimente care se petrec în viața personală a nativilor și este important să trateze nevoile celorlalți cu seriozitate și responsabilitate, pentru a nu genera certuri.

Pentru nativii singuri, norocul în dragoste pare să vină mai degrabă în a doua jumătate a lunii, când pot întâlni o persoană interesantă, care să le capteze atenția și interesul.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri