29 Iunie 2021 publicat în Horoscop 12157 share-uri

Esențele tari se țin în sticluțe de toate felurile, iar următoarele zodii știu sau învață pe parcurs să facă față greutăților vieții cu demnitate și curaj. Putem chiar spune că au un pic din caracteristicile pietrei: vorbesc același limbaj al permanenței, al stabilității, al rezistenței, a ceea ce este durabil si etern..

"Din suferință s-au născut cele mai mari caractere. Cele mai puternice suflete sunt pline de cicatrici." Khalil Gibran

Modul în care ne raportăm la viață, la bucuriile și frumusetiile ei, dar și la evenimentele sale mai puțin fericite, este variabil și diferă de la individ la individ, în funcție de anumiți factori externi și interni. Fiecare zodie se adaptează diferit circumstanțelor de viață, însă există câteva zodii cu precădere care au un suflet puternic și falnic ca bradul, care nu se încovoaie cu una, cu două. Esențele tari se țin în sticluțe de toate felurile, iar aceste zodii știu sau învață pe parcurs să facă față greutăților vieții cu demnitate și curaj. Putem chiar spune că au un pic din caracteristicile pietrei: vorbesc același limbaj al permanenței, al stabilității, al rezistenței, a ceea ce este durabil si etern.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire

Top 5 zodii cu inima tare ca piatra

Zodia Scorpion

Chiar dacă impulsiv, aprins și ușor nechibzuit în perioada de tinerețe, pe măsură ce se maturizează, putem include Scorpionul la loc de cinste în rândul zodiilor construite dintr-un aluat tare. Scorpionul este o zodie care gândește intens și simte matur, vede și înțelege lucrurile și situațiile de viață în profunzimea și în adevărata lor substanță.

Te poți baza pe un Scorpion că te va proteja și îți va fi alături întotdeauna, este asemenea unui pilon de sprijin pentru ceilalți. Suflet matur, este capabil să treacă prin obstacole mari și să iasă cu fruntea sus din ele. Își asumă în totalitate ceea ce trăiește.

Chiar dacă suferă, nu își va expune suferința în față oricui și se deschide doar în fața celor apropiați. Totodată, Scorpionul are o mare capacitate de echilibrare și regenerare. De aceea, de multe ori va apela la ajutorul celorlalți, după ce își va fi ars și consumat în prealabil propria suferință, reechilibrandu-se mai întâi pe sine. În ființa sa se îmbină un soi de melanj frumos între acceptare și non-renunțare.

Horoscop: Cum să activezi Legea Atracției pentru zodia ta – află cum îți modelezi destinul Horoscop: Top 3 zodii cu Karmă grea în DRAGOSTE – au de învățat lecțiile dureroase ale iubirii MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte
Foto: De la Mirelle /Shutterstock

Zodia Capricorn

Felicităm zodia Capricornului pentru tăria de caracter de care dă dovadă în a-și asuma propriile vulnerabilități, limite și cicatrici, momentele de deznădejde și de întuneric. Acest lucru dovedește ce suflet puternic are de fapt și ce curaj fantastic! Această zodie nu se va feri să își spună durerile prin care a trecut sau provocările pe care le-a întâlnit, sperând că astfel poate fi ceilalți vor avea ceva de învățat din experiența sa.

Nativii Capricorn sunt asemenea unui far călăuzitor pentru ceilalți, ei demonstrează că totul este posibil, că există o bucurie dincolo de orice tristețe, o oportunitate dincolo de orice situație de criză.

Zodia Capricorn are o capacitate incredibilă de a-și recupera optimismul și speranța deși nu se dă în lături din a-și conștientiza și consuma sentimentele mai puțîn pozitive. Uneori însă, are tendința de a schimba oamenii sau lucrurile din jurul său în încercarea de a-și ostoi suferința, dar pe parcurs învață că ceea ce poate schimba, de fapt, este modul în care abordează suferință pe care o trăiește.

Minunatul HOROSCOP ZEN al primăverii: Pentru fiecare zodie în parte Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Zodia Vărsător

Vărsătorul este de o modestie incredibilă și aproape că nu și-ar recunoaște niciodată sieși cât de puternic este dacă nu i-ar aminti ceilalți. De o energie inepuizabilă, uneori pierzându-și încrederea în sine și în viață pentru ca mai apoi să și-o recapete și să o ia de la început, Vărsătorul merge pe drumul său, indiferent de marea de frici sau de suferință care îl așteaptă sau pe care a traversat-o în trecut.

Iar adevărata frumusețe și tărie a sufletului unui Vărsător constau în faptul că, în ciuda tuturor încercărilor și durerilor pe care le poate experimenta, el își păstrează esența sa bună, speranța și încrederea că va fi bine totuși. Că viața este completă și complexă și că, în ciuda dualităților si dificultăților sale, merită trăită. Nativii Vărsător au o grație anume cu care își acceptă provocările vieții și cu care jonglează între resemnare și a lupta, a nu se da bătuți.

Citiți continuarea pe pagina următoare >>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri