29 Iunie 2021 publicat în Horoscop 12133 share-uri

Esențele tari se țin în sticluțe de toate felurile, iar următoarele zodii știu sau învață pe parcurs să facă față greutăților vieții cu demnitate și curaj. Putem chiar spune că au un pic din caracteristicile pietrei: vorbesc același limbaj al permanenței, al stabilității, al rezistenței, a ceea ce este durabil si etern..

Zodia Leu

Și zodia Leu poate fi inclusă în rândul esențelor tari și nobile, care își înțeleg și își asumă propriul destin, încercând însă să facă tot ce îi stă în putință pentru a-l schimba în bine. Mulți dintre nativii acestei zodii s-au născut cu o fire puternică și neînfricată pe care și-o vor exersa de-a lungul vieții. De multe ori, nativii Lei nici nu sunt nevoiți să impresioneze în mod special prin calitățile lor sau să le etaleze ostentativ. Au o prestanță anume a felului de a fi, ceea ce ii face să fie respectați și admirați.

Nativii Leu nu cedează în fața suferinței și a vicisitudinilor vieții și abordează cu multă maturitate și curaj viața, chiar și în situațiile limită. Își transformă experiențele lor de viață în experiențe care i-au marcat și transformat. Ei înțeleg foarte bine că uneori, asemenea pietrei brute, trebuie să treacă prin foc, vânt sau furtuni, pentru a-și revela adevărata frumusețe, că astfel un om trăiește, învață, acumulează înțelepciune și se schimbă. Căci da, există frumusețe și în suferință, există frumusețe și după suferință.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR
Foto: De la Jorm S /Shutterstock

Zodia Taur

Zodia Taur are cu siguranță ceva și chiar mai mult din tăria, stabilitatea și permanența pietrei. Piatra simbolizează concretul, echilibrul, siguranța, pământescul, rădăcinile bine ancorate în momentul prezent și de acum, la fel ca și această zodie. Zodia Taur are un caracter puternic, dar în același timp maleabil și flexibil (învață pe parcursul vieții să fie astfel), asemenea pietrei construite dintr-un material mai puțin dur, care se poate modela.

La fel cum piatra poate fi prelucrată, la fel și Taurul este dornic să își îmbunătățească condiția, să se lupte pentru a-și găsi drumul înapoi din întuneric către lumină și speranță, să găsească soluții pentru a merge mai departe, pentru a supraviețui. Taurul învață pe parcursul existenței sale să își transforme piedicile și suferințele în lecții de viață și rănile deschise în cicatrici.

Foto fr si main: De la Cristina Conti /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri