25 Iunie 2021 publicat în Horoscop 246 share-uri

E vară afară, dar e vara și în inimile noastre! Așa am descrie luna iulie pentru majoritatea zodiilor, căci horoscopul acestei luni ne aduce multe vești bune în plan sentimental și financiar. Multe zodii se bucură de progrese în ceea ce privește cariera, iar altele savurează momente de relaxare sau clipe romantice. Vă invităm să citiți previziunile astrologice complete ale lunii iulie 2021 pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop iulie 2021: Berbec

În această lună nativii Berbec strălucesc pe toate planurile. Sunt plini de farmec, cuceritori, au simțul umorului și ajung cu ușurință în centrul atenției tuturor. Cei singuri pot avea succes în dragoste, având șansa să își întâlnească sufletul pereche, cu precădere în a două jumătate a lunii.

În carieră au de asemenea succes, reușesc să se impună în față șefilor și au idei bune, productive, care pot fi puse cu ușurință în practică. Este posibil ca unii nativi să dorească să își deschidă propria afacere, situație în care au idei extraordinare pe care ar fi bine să le noteze, însă totodată e recomandat să nu se grăbească – graba strică treaba!

Foto: Tareq Ahmed Ruman/ shutterstock.com
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire Horoscop: Cum să activezi Legea Atracției pentru zodia ta – află cum îți modelezi destinul

Horoscop iulie 2021: Taur

Luna iulie este una a reechilibrării, a împăcărilor și a iertării, iar aceste direcții se referă pe de o parte la relațiile cu cei din jur, iar pe de altă parte la relația cu sine. Nativii vor medita la ceea ce înseamnă viața cu adevărat pentru ei, se vor gândi serios la modul în care doresc să arate viitorul lor și vor începe deja câteva planuri pentru a-și contura noile viziuni.

În plan amoros, nativii caută liniștea, echilibrul și înțelegerea. Sunt dispuși să ierte și să repare unele fisuri ale relației. Unii dintre nativi pot lua însă decizii radicale, care pot viza despărțirea.

În planul financiar au noroc cei care leagă parteneriate sau dezvoltă propria lor afacere.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri