25 Iunie 2021 publicat în Horoscop 246 share-uri

E vară afară, dar e vara și în inimile noastre! Așa am descrie luna iulie pentru majoritatea zodiilor, căci horoscopul acestei luni ne aduce multe vești bune în plan sentimental și financiar. Multe zodii se bucură de progrese în ceea ce privește cariera, iar altele savurează momente de relaxare sau clipe romantice. Vă invităm să citiți previziunile astrologice complete ale lunii iulie 2021 pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop iulie 2021: Gemeni

Viața seamănă cu valurile marii: când sunt calme și primitoare, când sunt agitate și periculoase. Așa va fi și luna iulie pentru acești nativi. Trăiesc intens, cu siguranță nu vor avea timp să se plictisească, iar atenționările astrologului se referă doar la păstrarea diplomației. Există riscul să se nască unele tensiuni, din senin, iar nativii Gemeni să se trezească în mijlocul furtunii, fără a fi vina lor. Cu sau fără dreptate în mâna, cert este că trebuie să facă față situației, așadar este recomandat să acționeze cu tact și diplomație, pentru a nu face gesturi, dezvăluiri sau a spune cuvinte care să le aducă regrete mai târziu.

În dragoste, nativii Gemeni sunt inventivi și romantici, dar există posibilitatea să devină cicălitori.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Cei singuri vor fi dornici de aventură, așadar vor încerca cu fiecare ocazie să închege o relație. Putem spune că îi așteaptă o viață amoroasă plină.

Foto: muratart/shutterstock.com

Horoscop iulie 2021: Rac

Luna iulie poate fi una foarte frumoasă, plină de reușite și amintiri fericite dacă nativii Rac își îndreaptă energia și focusul către zonele pozitive din viața lor, și nu către ceea ce le lipsește. Vor avea tendința să exagereze, iar dacă se vor fixa pe partea negativă din viața lor, pot transforma un neajuns sau un obstacol într-o adevărată dramă, ceea ce nu este tocmai de ajutor pentru ei, căci soluțiile nu vor veni imediat.

În plan sentimental, relația cu partenerul este una bună, însă astrologul vă recomandă să nu fiți critici și să cereți ajutor din partea celui drag atunci când veți simți nevoia. Mergeți în doi pe același drum, așadar nu încercați să duceți totul doar pe umerii voștri.

Nativii singuri caută o relație profundă, stabilă și echilibrată, astfel că nu se vor grăbi să între în cuplu dacă nu se vor simți pregătiți.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri