25 Iunie 2021 publicat în Horoscop 246 share-uri

E vară afară, dar e vara și în inimile noastre! Așa am descrie luna iulie pentru majoritatea zodiilor, căci horoscopul acestei luni ne aduce multe vești bune în plan sentimental și financiar. Multe zodii se bucură de progrese în ceea ce privește cariera, iar altele savurează momente de relaxare sau clipe romantice. Vă invităm să citiți previziunile astrologice complete ale lunii iulie 2021 pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop iulie 2021: Leu

În luna iulie nativii Leu vor prezenta unele exacerbări în ceea ce privește personalitatea lor. Nu mai au toleranță față de nedreptate și nici nu vor să se afunde în compromisuri, așadar este posibil să izbucnească față de cei din jur, în special față de persoane care încearcă să îi îngrădească. Astfel de situații tensionate se pot isca atât la locul de muncă (în special față de superiori), cât și acasă, în familie.

În cuplu, nativii Leu sunt romantici și implicați, reușind să revitalizeze relația și să își suprindă partenerul de viață cu gesturi tandre și mici surprize.

Cei singuri au șansa să înceapă o relație interesantă alături de o persoană care reușește să le trezească fluturașii în stomac.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte
Foto: VladislavNice/ shutterstock.com

Horoscop iulie 2021: Fecioară

Urmează o perioadă propice pe plan financiar pentru nativii Fecioară. Aceștia au noroc la bani, se pot bucura de câștiguri neprevăzute, pot încheia contracte profitabile sau pur și simplu au idei minunate la locul de muncă, prin care pot atrage câștiguri suplimentare.

În relație sunt calmi, diplomați, însă totodată este posibil să pară puțin retrași sau cicălitori. Este important să încerce să comunice deschis cu partenerul de viață și să nu lase anumite aspecte nediscutate, în special cele care îi deranjează.

Cei singuri pot avea tendința să se aventureze prea repede într-o relație, că apoi să sufere dezamăgiri. Sfatul astrologului este să lăsăți intuiția să va conducă, astfel veți face cele mai bune alegeri, chiar dacă nu aveți și o explicație logică pentru acestea.

MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri