25 Iunie 2021 publicat în Horoscop 246 share-uri

E vară afară, dar e vara și în inimile noastre! Așa am descrie luna iulie pentru majoritatea zodiilor, căci horoscopul acestei luni ne aduce multe vești bune în plan sentimental și financiar. Multe zodii se bucură de progrese în ceea ce privește cariera, iar altele savurează momente de relaxare sau clipe romantice. Vă invităm să citiți previziunile astrologice complete ale lunii iulie 2021 pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop iulie 2021: Balanță

Luna iulie vine cu iz de vacanță. Deși vor fi zile foarte pline la locul de muncă, totuși Balanțele visează cu ochii deschiși la perioada de vacanță, pe care deja o plănuiesc în amănunt. Au nevoie de relaxare, de liniște, de soare și mare, de natură, de mâncare bună și momente frumoase alături de familie și de prieteni. Cei mai norocoși nativi chiar vor reuși să își rezerve câteva zile libere în care să se relaxeze și să se distreze după pofta inimii.

În relație totul este la superlativ, romantismul plutește în aer și va suprindeti partenerul de viață cu mici surprize și gesturi tandre.

Nativii singuri se pot îndrăgosti nebunește, pot trăi momente de neuitat in iubire, se pot bucura intens de această perioadă.

Foto: IVASHstudio/ shutterstock.com

Horoscop iulie 2021: Scorpion

Pentru nativii Scorpion, luna iulie vine încărcată cu oportunități de a castiga bani. Fie reușesc să se afirme la locul de muncă și să fie avansați, fie semnează noi parteneriate sau chiar încep o afacere, care va prinde contur și le va aduce un confort financiar.

În cuplu, este posibil ca partenerul de viață să îi acuze că muncesc prea mult, însă, cu o bună comunicare, își pot împărți responsabilitățile și pot organiza timpul comun, cum ar fi zilele de weekend, astfel încât să compenseze zilele de muncă și să reușească să se bucure de echilibru în relație.

Nativii singuri au șanse mai mici să înceapă o relație printre atâtea zile de muncă, însă nu se știe niciodată de unde sare iepurele. Pot întâlni o persoană interesantă la locul de muncă sau poate chiar în puținele zile libere pe care le au, doar dacă nu le vor petrece în casă.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri