25 Iunie 2021 publicat în Horoscop 246 share-uri

E vară afară, dar e vara și în inimile noastre! Așa am descrie luna iulie pentru majoritatea zodiilor, căci horoscopul acestei luni ne aduce multe vești bune în plan sentimental și financiar. Multe zodii se bucură de progrese în ceea ce privește cariera, iar altele savurează momente de relaxare sau clipe romantice. Vă invităm să citiți previziunile astrologice complete ale lunii iulie 2021 pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop iulie 2021: Săgetător

Nativii Sagetatori pot visa cu ochii deschiși în această lună. Este posibil să ceară apoi prea mult de la realitatea în care trăiesc, de exemplu pot cere mărire de salariu la locul de muncă, deși șefii pot considera că nu este cazul, pot face unele investiții gândind că vor avea câștiguri mari, însă pot suferi dezamăgiri și așa mai departe.

În relație pot cere de la partener mai mult, punând presiune pe acesta și riscând să producă certuri serioase. Este recomandată prudență în cerințe, nativii Săgetător fiind sfătuiți să urmărească mai degrabă echilibrul decât dorințele la care visează.

Nativii singuri își doresc o relație și se pot grăbi în acest sens, doar din dorința de a depăși singurătatea. De aceea, pot suferi dezamăgiri.

Foto: ivgaphotographer/ shutterstock.com

Horoscop iulie 2021: Capricorn

Nativii Capricorn petrec luna iulie printre calcule și revizuiri ale perioadei precedente. Doresc să meargă într-o nouă direcție care să le aducă mai mult control și siguranță, așadar vor încerca să analizeze unde au greșit, care sunt alegerile la care e mai bine să renunțe și care sunt acelea cu care vor merge în continuare. Această „curățenie” le produce un grad de stres, care se va resimți și în relație, unde se vor trezi în mijlocul unor certuri cu o serie de reproșuri privind comportamentul lor.

Veți fi surprinși să constatați că partenerul de cuplu are dreptate, iar voi ați neaglijat, fără să vă dați seama, unele aspecte ale relației. Cu calm și preocupare, veți reuși să găsiți cele mai bune soluții.

Nativii singuri nu se vor grăbi să se aventureze într-o relație. Aceștia caută un partener cu care să rezoneze, care să îi înțeleagă și alături de care să se simtă în siguranță, echilibrați și iubiți așa cum sunt.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri