17 Iunie 2021 publicat în Horoscop 4260 share-uri

Din întreg horoscopul european, sunt cu precădere câteva zodii care nu știu să iubească decât pur, necondiționat, fără jumătăți de măsură, cu multă generozitate, dăruindu-se pe sine și dăruind tot ceea ce au ele mai bun și mai frumos. Iar aceste zodii ar fi următoarele…

Fiecare zodie în parte are un fel specific de a fi și de a iubi și, în funcție de experiențele de viață și de gradul personal de evoluție spirituală și emoțională, își exprimă iubirea într-un anumit mod în viață sa. Din întreg horoscopul european însă, sunt cu precădere câteva zodii care nu știu să iubească decât pur, necondiționat, fără jumătăți de măsură, cu multă generozitate, dăruindu-se pe sine și dăruind tot ceea ce au ele mai bun și mai frumos. Iar aceste zodii ar fi următoarele….

Top 5 zodii care își pun sufletul pe tavă în iubire

Pe locul 1: Zodia Rac

Racul este lider de cauză în ceea ce privește generozitatea emoțională și abilitatea sa de a se dărui pe sine. Are o capacitate extraordinară de a iubi și de a-și investi energia sentimentelor sale într-o relație de cuplu sau de iubire, mai ales dacă aceasta conduce la un moment dat și către o familie și stabilitate pe termen lung. Sentimentele sale față de persoana cu care se implică într-o relație și alături de care își asumă un drum în viață nu pot fi decât foarte profunde, foarte intense și de o trăinicie durabilă.

Zodia Rac se dedică întru totul și total persoanei iubite și conexiunii cu aceasta, este deschis și dispus să își îmbunătățească permanent relația și nu tratează nimic superficial atunci când vine vorba de chestiuni ale inimii, chiar dacă îi place să râdă, să glumească, să danseze, să călătorească, să trăiască viața din plin și ludic alături de persoana iubită. Un Rac își oferă tot sufletul într-o relație și tânjește în schimb după încredere, respect, stabilitate, afecțiune și o reciprocitate a trăirilor. Este în același timp blând, delicat, înțelegător, împăciuitor și tolerant cu partenerul de viață, dar și dispus să facă compromisuri.

Foto: De la SofiaV /Shutterstock

Pe locul 2: Zodia Fecioară

Fecioara este acea zodie care uită de orice măsuri de protecție sau precauție atunci când iubește și își lasă toate zidurile jos, dezgolindu-și sufletul în fața persoanei iubite. Uite-mă, aici este toată bogăția mea, își dezvăluie Fecioara sufletul, laolalta cu toate vulnerabilitățile sale și punctele sale bune și rele... Fecioara își dăruiește încrederea necondiționat și crede cu toată puterea sa în persoană sa dragă. Fecioara te lasă liber să fii tu, să te împlinești și să te dezvolți. Dacă vede goluri în tine, te ajută să le umpli cu bogăția propriei plenitudini emoționale și sufletești. Ar fi dispusă să meargă până în pânzele albe pentru binele, fericirea și zâmbetul celui pe care îl iubește și își dorește să fie tot pentru aceasta: prieten, confident, amant, iubit, soț, un suflet care contează și care este iubit, văzut, apreciat și respectat.

Contează pentru Fecioara să existe pasiuni în comun, valori similare, să existe egalitate și armonie în cuplu, să învețe permanent ceva unul de la celălalt, să abunde conversațiile savuroase și profunde, pline de sens. Ai grijă să nu-i frangi inima acestei zodii generoase emoțional și să o iubești așa cum te iubește, cu reciprocitate, totalitate și implicare!

Pe locul 3: Zodia Vărsător

Poate că mulți dintre voi vor fi surprinși să afle că am inclus zodia Vărsător în topul zodiilor care își pun sufletul pe tavă în dragoste mai ales că, aparent, Vărsătorul este o zodie degajată, independentă și autosuficientă, îndrăgostindu-se cu greu și mulțumindu-se să se afle în compania celorlalte persoane. Aveți dreptate căci Vărsătorul iubește în foarte multe feluri și este perfect capabil să trăiască într-o fericire deplină chiar și fără iubire romantică în viața sa. Doar că atunci când se îndrăgostește și iubește (și se îndrăgostește destul de greu cu adevărat, destul de rar), Vărsătorul este capabil să se dăruiască pe sine cu o forță și o pasiune rar întâlnite și mai mult ca sigur că sentimentele sale vor fi pe viață.

Atunci când te iubește un Vărsător, poți fi sigur că, în ciuda circumstanțelor vieții, vei avea întotdeauna un loc rezervat în inima și amintirile sale. Da, zodia Vărsător este extraordinar de sinceră și curajoasă în relațiile de dragoste. Oferă iubire cu o bogăție emoțională rar întâlnită, copleșindu-și partenerul cu gesturi și acțiuni ce îi arată tăria și durabilitatea sentimentelor sale. În plus, grație generozității sale umanitariene și flexibilității sale, Vărsătorul este acel partener de viață care te va sprijini necondiționat să înflorești la rândul tău, să strălucești, să evoluezi, să îți atingi potențialul.

Citiți continuarea topului pe pagina următoare >>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri