9 Iunie 2021 publicat în Horoscop 654 share-uri

Luna în semnele zodiacale aduce o puternică energie feminină, fiind important de menționat în ce semn se află aceasta în astrograma personală. Energia feminină adusă de Luna este intensă și profundă, astfel că, în funcție de zodia în acre se află, va aduce influențe specifice în viața fiecăruia. Vă invităm să descoperiți cum puteți calcula și afla influență Lunii din astrograma personală, citind mai jos Horoscopul Selenar complet.

Cum poți afla în ce zodie este Luna Natală în astrograma personală?

Pentru astfel de calcule este nevoie fie să consultați un astrolog, fie să utilizați orice calculator astrologic online găsiți pentru a află în ce zodie se află Luna în funcție de astrograma personală. De exemplu, puteți accesa acest calculator astrologic.

Pentru un calcul corect și complet este obligatoriu să cunoașteți data nașterii și ora la care v-ați născut, precum și localitatea.

Luna în zodii: puternică energie astrală feminină

Luna poate reprezenta ceea ce avem de trăit în viață, modul în care ne manifestăm și simțim. Luna este subconștientul în astrograma noastră, acea zona care trimite reacții și și mpulsuri lăuntrice care ne conduc fără să ne dăm seama.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire

Luna este cea care guvernează spiritul și emoțiile noastre, ne hrănește rădăcinile, originile în Univers, stăpânește maternitatea și ne influențează profund reacțiile în comunitatea în care trăim.

Luna ne îndeamnă să ne urmărim emoțiile și cauza acestora, să ne onorăm rădăcinile și strămoșii, să ne gestionăm amintirile, să ne respectăm familia și să creștem spiritual. Este o energie feminină, delicată și puternică totodată, care marchează diferențele între oameni, dar și între diferite momente ale aceleași zile. Ne îndeamnă spre familie și procreere. Luna ne învață să ne îmbrățișăm vulnerabilitățile și ne celebrează unicitatea ca ființă în Univers!

Foto: iredman/shutterstock.com
Horoscop: Cum să activezi Legea Atracției pentru zodia ta – află cum îți modelezi destinul Horoscop: Top 3 zodii cu Karmă grea în DRAGOSTE – au de învățat lecțiile dureroase ale iubirii MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte

Horoscopul Selenar: influența Lunii în fiecare zodie

Luna în Berbec

Persoana care are Luna în Berbec este discretă și totodată energică, o persoană delicată, însă cu idei puternice ce pot mișcă o comunitate întreagă. Îți poate părea o ființă sensibilă, care totuși poate avea acțiuni și poate lua decizii care demonstrează un caracter puternic și hotărât. Adesea oamenii au încredere într-o astfel de persoană și se pot lăsa influențați sau conduși de aceasta.

Impulsul lăuntric al celor cu Luna în Berbec este acela de a inventa soluții, de a-i ajuta și conduce pe ceilalți, cu abilități de lider și cu o curiozitate ce nu le dă pace, fiind exploratori. Le plac călătoriile și tot ceea ce este unic, original și originar. Respectă trecutul și învață din acesta. Sunt independenți și adesea viața lor este ca un exemplu, ca o bună sursă de inspirăție pentru ceilalți.

Minunatul HOROSCOP ZEN al primăverii: Pentru fiecare zodie în parte Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Urmându-și acest instinct lăuntric dominat de Lună și trecând peste prejudecăți și peste confort, vor reuși să își găsească drumul, puterea interioară, precumși echilibrul în viață.

Luna în Taur

Luna în Taur este în exaltare, iar cei care prezintă acest aspect astral sunt persoane îndreptate către statornicie, durabilitate, familie, rădăcini. Sunt persoane statornice și loiale, care leagă prietenii de-o viață, care cladesc o familie puternică și luptă pentru aceasta, fiind orientați în special către trecut, istorie, origini, pământ, tradiție. Pot fi considerate persoane cu un puternic spirit conservator.

Ca personalitate, sunt persoane blânde, cu idei ce se schimbă greu, care nu îmbrățișează ritmul prea energic sau schimbările dese, ci tind mai degrabă către stabilitate. Haosul și graba îi perturbă.

Luna în Gemeni

Persoana cu Luna în Gemeni este ușor de observat, fiind inteligentă și foarte sociabilă, de încredere, evitând bârfa și totodată păstrând confidențialitatea privind viața personală a sa și a celorlalți. Este o persoană veselă, cu un bogat vocabular, care poate vorbi despre orice și se integrează rapid în orice grup, fiind admirată și căutată ca prezența.

Inteligența aparte, diplomația și tendința către studiu îi pot face viața un pic complicată nativului cu Luna în Gemeni, adesea simțind că bune perioade din viață sunt fie pentru a-și caută valorile interioare și echilibrul, fie pentru a-și calma furtunile emoționale. O persoană sensibilă, care are nevoie de timp pentru a se regăsi pe sine, pentru a se descoperi la adevărata sa valoare umană și spirituală. Este o persoană înclinată către artă, literatură și filosofie.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri