9 Iunie 2021 publicat în Horoscop 654 share-uri

Luna în semnele zodiacale aduce o puternică energie feminină, fiind important de menționat în ce semn se află aceasta în astrograma personală. Energia feminină adusă de Luna este intensă și profundă, astfel că, în funcție de zodia în acre se află, va aduce influențe specifice în viața fiecăruia. Vă invităm să descoperiți cum puteți calcula și afla influență Lunii din astrograma personală, citind mai jos Horoscopul Selenar complet.

Luna în Rac

Luna în Rac este la ea acasă, acesta fiind Domiciulul sau astrologic. Astfel că nativul va primi toate influențele Lunii, fiind o persoană sensibilă, caldă, protectivă, orientată către stabilitate, familie, tradiții și valori culturale.

Sunt persoane romatice, care adesea se pot manifesta prin artă, în special prin muzică, pictură sau poezie. Planul lor emoțional și spiritual este profund legat cu natură, astfel că dezvoltă o intuiție foarte puternică. Ei pot simți ceea ce alte persoane nu simt, pot vorbi despre energia unui loc. Unele persoane se pot îndrepta către științe oculte sau pot activa ca vindecători.

Nativii sunt familiști, atrași de mama sau de energia feminină în lume, emoționali și prietenoși.

Luna în Leu

Nativii cu Luna în Leu în harta natală sunt persoane foarte înzestrate ca aptitudini, iar Luna îi îndeamnă să se exprime și să dea mai departe toate valorile lor interioare, pe care și ei, la rândul lor, trebuie să și le descopere și să le cultive. Sunt persoane extraodinare, care ajung profesioniști într-un domeniu anume, adesea artistic, dar se pot îndrepta și către un domeniu tehnic sau social.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

În familie sunt părinți care reușesc să le transmită mai departe copiilor din abilitățile și cunoștințele lor. Pot fi adesea lideri, directori, organizatori și pot dezvolta proiecte minunate și fără precedent.

Foto: Boris Ryaposov/shutterstock.com

Luna în Fecioară

Nativii care au Luna în Fecioară în harta natală sunt discreți, cu un puternic intelect, uimind prin inteligență și firea lor perfecționistă. Sunt persoane care observă involuntar detaliile, greu pot fi mințite sau inselate, au un spirit de observație foarte ascuțit, deși se exprimă blând în fața celorlalți și au reacții diplomate, delicate.

Pot fi cercetători iscusiți, detectivi, artiști desăvârșiți, ei văd lumea în detaliu, sub lupă, detectând și simțind cu o intuiție incredibilă ceea ce majoritatea dintre noi nu putem decela. Unii nativi pot ajunge chiar la a dobândi abilități speciale, cu înzestrări clarvăzătoare, psihometrice și intuitive.

Se pot dezvolta singuri, individual, dar și în grup, demonstrând o bună capacitate de socializare și de integrare în comunități. Când scopul lor este unul cu ecouri asupra altor oameni, pot deveni lideri sau persoane foarte influente.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri