9 Iunie 2021 publicat în Horoscop 654 share-uri

Luna în semnele zodiacale aduce o puternică energie feminină, fiind important de menționat în ce semn se află aceasta în astrograma personală. Energia feminină adusă de Luna este intensă și profundă, astfel că, în funcție de zodia în acre se află, va aduce influențe specifice în viața fiecăruia. Vă invităm să descoperiți cum puteți calcula și afla influență Lunii din astrograma personală, citind mai jos Horoscopul Selenar complet.

Luna în Balanță

Această poziție a Lunii în harta natală aduce complexitate emoțională, manifestată în special prin prisma relațiilor, dar și a modului în care nativul este văzut de ceilalți și totodată se regăsește în ceilalți. Este în permanentă căutare a propriei expresii, iar uneori exprimarea sa poate fi conflictuală, însă de ajutor pentru nativ, căci exprimarea sinceră a adevărului interior și lipsa măștilor îl va ajuta pe nativ să construiască în jurul sau o viață cu care se simte cu adevărat în armonie.

După cum ziceam, este interesat și de modul în care este perceput de ceilalți, astfel că nu va fi o persoană încăpățânată, cu idei fixe, ci din contră, este în continuă evoluție spirituală, dezvoltându-și abilitățile lăuntrice și învățând, culegând tot ce întâlnește mai bun în ceilalți. Este ca un burete ce absoarbe informații și energii pozitive, devenind cu fiecare zi o ființă mai evoluată spiritual, mai puternică și mai echilibrată.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Nativul cu Luna în Balanță este atras de ceea ce este mai apreciat în viață, de natură, de unicitate, de lux, devenind adesea un exemplu pentru ceilalți într-o anumită privință. Este o persoană cu maniere alese, cultă, orientată spre cultură, cercetare, călătorii, cunoaștere și științe sociale.

Foto: conrado/ shutterstock.com

Luna în Scorpion

Persoanele care prezintă în harta lor natală Luna în Scorpion pot fi văzute că fiind curajoase, optimiste, independente, hotărâte și încrezătoare, dar totodată pot fi percepute că fiind prea directe, dominante, poate chiar agresive.

Acești nativi primesc intens influențele Lunii, care le aduce determinare și voință, uneori nerăbdare și grabă, nativii având tendința de a se exprima direct, fără a lua uneori în seama modul în care este perceput mesajul lor de către ceilalți.

Mai mult decât atât, Luna în Scorpiom îndeamnă spre urmărirea propriilor dorințe, scopuri și plăceri, însă pentru a se simți în armonie cu viața lor, nativii trebuie să găsească echilibrul între obținerea scopului și modul cum interacționează cu ceilalți, având nevoie să devină mai toleranți și mai atenți la emoțiile celor din jur.

Luna în Săgetător

Acești nativi reușesc să extragă emoțional numai partea plină a paharului. Așadar îi găsim mereu veseli, prietenoși, empatici și săritori, altruiști, optimiști și determinați. Ei sunt cei care vor găsi și vor admira mereu partea bună a unui lucru, micile frumuseți ale naturii, calitățile oamenilor pe care vor ști, de asemenea, să le fructifice și să le folosească în relația cu aceștia.

Luna în Săgetător aduce și o notă de laudă și superficialitate, astfel că acești nativi pot avea numeroși prieteni, însă rar să lege o prietenie profundă. Pot trece prin mai multe căsnicii, iar uneori se pot lăuda prea mult sau pot promite mai mult decât pot onora.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri