9 Iunie 2021 publicat în Horoscop 654 share-uri

Luna în semnele zodiacale aduce o puternică energie feminină, fiind important de menționat în ce semn se află aceasta în astrograma personală. Energia feminină adusă de Luna este intensă și profundă, astfel că, în funcție de zodia în acre se află, va aduce influențe specifice în viața fiecăruia. Vă invităm să descoperiți cum puteți calcula și afla influență Lunii din astrograma personală, citind mai jos Horoscopul Selenar complet.

Luna în Capricorn

Această poziție a Lunii în harta natală inspiră la introspecție, la dezvoltare personală și spirituală, la tendința de a-și depăși în mod constant limitele, nativii fiind capabili să muncească mult, fiind perseverenți, determinați și înzestrați cu o mare capacitate de concentrare.

În ceea ce privește relațiile cu ceilalți, se implică cu dificultate în prietenii și relații amoroase, putând fi considerate persoane care își deschid greu sufletul. Cu toate acestea, în sinea lor sunt nativi plini de valori, statornici, determinați și motivați, practici și muncitori, loiali. Tocmai prin prisma acestor virtuți oferite de Lună devin persoane respectate, apreciate, adesea oameni de valoare în societate, a căror părere are agreutate. Pot deveni specilaisti în anumite domenii mai rare, sunt înclinați către științele matematice, dar totodată, fiind buni observatori, pot deveni psihologi valoroși. Se vor implica în programe culturale mai mici sau mai mari și cu cât înaintează în vârstă, vor avea tendința să își centreze eforturile într-un singur domeniu, în care vor excela.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR
Foto: Valery Rybakow/ shutterstock.com

Luna în Vărsător

Nativii cu Luna în Vărsător au nevoie de timp și de multe experiențe, de cultură și de studiu pentru a-și descoperit potențialul interior și pentru a-și găși echilibrul emoțional. Sunt persoane centrate spre viitor, însă care totodată învață din trecut, cunoașterea istoriei fiind valoroasă pentru acești nativi.

Emoțiile lor sunt profunde, merg către originile spirituale, privesc oamenii ca pe egali și oferă multă libertate în relațiile cu ceilalți. Acești nativi pot avea prieteni din toate culturile lumii, mai bogați sau mai săraci, poate chiar și cu concepte total diferite de ale lor, căci în lumea unui nativ cu Luna în Vărsător fiecare are dreptul la o părere, iar ei respectă valorile fiecăruia. Cu toate acestea, pot deveni oameni influenți, care pot schimba direcții, pot nuliza mituri vechi adânc întipărite în latura culturală a unei comunități, ei aduc schimbări asupra percepției trecutului, dar mai ales a viitorului. Sunt orientați deopotrivă către ocultism și origini, către viitor și tehnologie. Pot fi greu de înțeles de către ceilalți.

Luna în Pești

Persoanele cu Luna în Pești își manifestă echilibrul interior prin iubire, prin căldură și empatie, înțelegere și intuiție. Au o puternică percepție asupra lumii și asupra naturii, sunt persoane cu trăiri interioare complexe în fața cărora și ei se pot simți răvășiți.

Pot fi greu de înțeles, însă căldură, protecția si înțelegerea pe care o poate oferi un nativ cu Luna în Pești este greu de găsit, este ca o comoară a prieteniei sau a parteneriatului. În familie se dedică cu totul, iar odată înșelați, rănile lor se vindecă greu.

Nu sunt persoane foarte organizate, deciziile lor sunt în special emoționale, instinctive și intuitive, își trăiesc viațala cel mai înalt nivel. Aceste persoane nu pot fi constrânse, limitarea unor libertăți îi conduce la boală, depresie, anxietate. Au nevoie să își exprime liber trăirile interioare, chiar dacă deciziile lor pot fi, uneori, imposibil de înțeles, părând alegerile unui copil pentru care bucuria unei jucării este mai importantă decât mâncarea.

Persoanele cu Luna în Pești trebuie să trăiască viața emoțional, să fie liberi să iubească, să găsească companie fără critică și totodată trebuie să învețe și latura practică a vieții, pentru a ajunge la echilbru.

Foto principala articol: conrado/ahuttesrtock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri