17 Iunie 2021 publicat în Horoscop 4260 share-uri

Din întreg horoscopul european, sunt cu precădere câteva zodii care nu știu să iubească decât pur, necondiționat, fără jumătăți de măsură, cu multă generozitate, dăruindu-se pe sine și dăruind tot ceea ce au ele mai bun și mai frumos. Iar aceste zodii ar fi următoarele…

Pe locul 4: Zodia Pești

Zodia Pești este o zodie a oamenilor care nu știu și nu vor să iubească decât fără jumătăți de măsură. Pentru ei este cu totul sau fără nimic în dragoste. Se aruncă cu tot ceea ce sunt și cum sunt într-o relație de dragoste atunci când sunt hotărâți în privința persoanei respective. Nu cred deloc în iubirea materială chiar dacă elementul financiar joacă un rol cheie în existențele lor.

Chiar dacă există riscul de a nu li se răspunde în totalitatea sentimentelor lor și de a suferi din cauza modului necondiționat în care iubesc, deseori au harul de a schimba și atinge viețile și inimile celor pe care îi iubesc. În momentul în care au luat hotărârea de a iubi pe cineva, nu se mai uită înapoi. Nativii Pești molipsesc cu capacitatea lor de dăruire, cu bunătatea sufletului lor, cu creativitatea și efervescența felului lor de a fi. De la ei înveți cel mai bine cum să iubești și cum ar trebui să arate iubirea.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Persoana potrivită te va face să te îndrăgostești de tine, în primul rând 4 stiluri de dans pe care sa le dansezi in primăvara aceasta la Arthur Murray Bucharest Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!  

Nativul Pești te învață puterea atingerii sau a unui încurajări spuse într-o situație care o cere, a unui zâmbet în momentele tale grele. Știe să asculte, să ofere complimente sincere, să încurajeze, să dea cele mai bune sfaturi și să iubească din toți rărunchii săi chiar dacă poate părea nativ, căci asta știe să facă cel mai bine.

Foto: De la Andrei Korzhyts /Shutterstock

Pe locul 5: Zodia Taur

Și Taurul, această zodie frumoasă de pământ, își oferă sufletul pe tavă atunci când iubește și încă cum... Este un adevărat maestru al modului în care își exprimă iubirea în plan romantic, emoțional și fizic. Atunci când ești iubită cu adevărat de un Taur, te simți apreciată, iubită, respectată, admirată și susținută să îți atingi visurile tale. Taurul este o zodie pragmatică, responsabilă și bine ancorată în realitate și prezent, dar cu o noblețe a sufletului iesită din comun. Este cald, autentic, protector, corect și cu maniere frumoase, atent la dorințele și nevoile partenerului de viață deși destul de des îi place ca jocul iubirii să fie jucat și după regulile sale.

MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Testul Iubirii: Ce dragoste cosmică trăiești ACUM? Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele”

Nativul Taur va fi acolo întotdeauna pentru tine, dornic să te sprijine, să îți furnizeze confort și stabililitate, chiar și materială și financiară, aspecte importante pentru el. De multe ori, pentru binele persoanei iubite, este dispus să se pună pe sine pe locul doi fără să reproșeze sau să aștepte ceva în schimb. Din această cauză, dacă este trădat, va suferi imens.

Foto fr si main: De la photobyphotoboy /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri