25 Februarie 2021 publicat în Horoscop 806 share-uri

Horoscop martie 2021: Descoperiți principalele previziuni astrologice legate de viața, dragostea, sănătatea, cariera și finanțele celor 12 zodii ale horoscopului în prima lună a primăverii 2021.

Horoscopul lunii Martie 2021 pentru zodia Balanță

Pentru zodia Balanță, prima lună a primăverii se anunță mai degrabă statică decât dinamică, în ideea în care nu se anunță schimbări majore, evenimente răsunătoare sau niște mari victorii personale. Cu toate acestea, Balanțele își extrag doza zilnică de pozitivism din lucrurile mici și frumoase ale vieții, amânând călătoriile pentru perioada mai relaxantă a verii. Ai parte de urcușuri și de coborâșuri în această lună, dar ești hotărât să curgi odată cu ele, nu să te lași coplesit de ele. În această perioadă, Balanțele se vor concentra îndeosebi pe rezolvarea problemelor domestice și a celor de la locul de muncă, străduindu-se să își mențină nivelul de energie la cote maxime. Alți nativi Balanță, în schimb, își investesc resursele energetice mai degrabă în aprofundarea unor studii decât pe jobul lor în sine.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale

Nu te culca pe o ureche și nu face rabat de la obiceiurile tale bune de nutriție, mișcare și odihnă. Atenția îți va fi solicitată în a doua parte a lunii de partenerul de viață sau de o persoană mai în vârstă din familia ta și te vei concentra pentru asigurarea binelui acesteia. În cuplu, lucrurile merg nespus de bine și nu există absolut niciun motiv de dispută sau neînțelegere, ba chiar partenerul de viață își revarsă afecțiunea față de ține cum știe el mai bine. Unii nativi single întâlnesc noi potențiali parteneri de viață, dar nu sunt exact pe aceeași vibrație cu ceea ce le apare în cale.

Horoscopul lunii Martie 2021 pentru zodia Scorpion

Ce lună frumoasă îi așteaptă pe mulți dintre nativii Scorpion! Inima Scorpionilor se umple de bucurie, încântare, plăcere, senzualitate și frumusețe încă de la începutul lunii martie. Pofta ta de viață te determină să trăiești totul intens, să vezi binele și frumosul din orice, să înveți din tot ce vezi și auzi în jurul tău. Ajungi la un echilibru perfect cu propria persoană în luna martie 2021, iar acest lucru este vizibil în toate palierele vieții tale.

Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Este drept că ești preocupat de sănătatea unui membru drag al familiei, dar cu sprijinul perechii tale vei reuși să gestionezi chiar și situațiile cele mai dificile. În plus, optimismul și pozitivismul tău sunt pur și simplu contagioase și împrăștie lumină și voie bună în jur, iar oamenii au atâta nevoie de asta… O parte dintre nativii Scorpion au ocazia de a călători în această perioadă, mai ales în legătură cu jobul și muncă pe care o întreprind. Chiar dacă nu sunt remunerați tocmai cum și-ar dori, legăturile sociale și oportunitățile pe care le pot avea prin prisma acestei întâlniri de afaceri le pot deschide noi uși în cariera lor.

Horoscopul lunii Martie 2021 pentru zodia Săgetător

Lucrurile se dinamizează simțitor în viața zodiei Săgetător pe plan sentimental și în multe cazuri pasiunea, aventura, periplul sentimental își pun pecetea în inima acestor nativi, căsătoriți, într-o relație sau single. Interacțiunea cu persoanele de sex opus este intensă în luna martie 2021 în cazul Săgetătorilor single datorită poziției planetei Venus și a strălucirii Soarelui în tabelul natal al Săgetătorilor. Activitățile tale sociale sunt în toi și relațiile care se leagă în această perioada au un potențial fantastic de a se transforma în frumoase poveșți de iubire pe termen lung.

La locul de muncă, este bine să apelezi la inteligența ta socială și la capacitatea ta de a comunica pentru a bifa cu brio responsabilitățile pe care le ai de onorat zilnic, dar și de a lua atitudine pentru tine când vine vorba de muncă suplimentară neplătită. Nu te lăsa exploatată indiferent de cât de muncitoare și plină de entuziasm ești atunci când vine vorba de ceea ce faci. Mercur va traversa cea de-a IV-a casă a Săgetătorului (răspunzătoare pentru carieră, succes, reputație și imagine profesională) în cea de-a doua jumătate a lunii și unii dintre nativii acestei zodii își înființează propria afacere în această perioadă sau concep un plan de afaceri menit să le rotunjească veniturile. Un contract nou poate fi echivalentul unei noi vieți în altă țară.

Citiți continuarea pe pagina următoare >>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri