25 Februarie 2021 publicat în Horoscop 806 share-uri

Horoscop martie 2021: Descoperiți principalele previziuni astrologice legate de viața, dragostea, sănătatea, cariera și finanțele celor 12 zodii ale horoscopului în prima lună a primăverii 2021.

Horoscopul lunii Martie 2021 pentru zodia Rac

Martie debutează încet și liniștit pentru zodia Rac, dar este fix ceea ce au nevoie după perioada turmentata și tulbure pe care au traversat-o nativii acestei zodii. După un Mercur retrograd absolut chinuitor pe alocuri în februarie (ne pare tare rău dacă unii dintre voi au avut parte chiar de niște evenimente nefericite și ghinioniste în viețile voastre L), urmează câteva săptămâni de acalmie binemeritată și binevenită pentru această zodie.

Vă refaceți fizic, emoțional și psihic în perioada următoare și vă puteți considera cu adevărat norocoși să aveți lângă voi (sau și la distanță, dar îi veți percepe ca fiind aproape) persoane care vă iubesc cu adevărat și cărora le pasă de voi. Sfaturile și consilierea emoțională a acestora vă sunt de un real folos și vă ajută să vă vindecați.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Unii Raci își revizuiesc trecutul și deciziile pe care le-au luat în ultima perioadă de timp, dar sunt determinați să își învețe și să își asume lecțiile, mergând mai departe. Indiferent de cât de multă este, munca în această perioadă vă ajută să rămâneți conectați la propria viață și conectați la ceea ce aveți de făcut în perioada următoare. Vin vremuri mai bune pentru voi, capul sus și zâmbiți larg!

Horoscopul lunii Martie 2021 pentru zodia Leu

Foto: De la AnastasiaOsipova /Shutterstock

Chiar dacă martie 2021 nu este tocmai o lună activă din punct de vedere social, dragă Leu, ea îți oferă fix acel lucru de care ai nevoie: o perioadă de inactivitate socială, dar în care te concentrezi pe ține. Ai timp pentru ține și îți rezervi timp ca să te ocupi de toate nevoile tale, dar ții aproape persoanele care îți sunt dragi și cu care simți o conexiune la nivelul cel mai profund. În casa a VIII-a a Leului sunt prezente niște planete importante: Neptun, Soarele, Venus și Mercur așa că relațiile de orice fel ale Leului în această perioadă stau sub semnul profunzimii și al celei mai intense și curate conectări. Te cureți din toate punctele de vedere: fizic, dar și emoțional și spiritual. Ești capabil să vezi în propria persoană acele tipare moștenite de la înaintașii tăi și să te eliberezi de ele.

Reușești din nou să te conectezi cu tine însuși, să conștientizezi nevoile și necesitățile reale ale organismului tău și să începi să îi furnizezi hrana emoțională si nutritivă în acord cu aceste necesități.

Momentul de Lună Nouă de pe 13 martie este și el prielnic renunțării la acele obiceiuri nocive sau care te-au ținut pe loc din calea evoluției tale naturale. Trecerea lui Mercur prin casa căsătoriei până la jumătatea lunii martie este prielnică nativilor Leu single care tânjesc după prezența sufletului lor pereche. Aceștia au un magnetism și o senzualitate aparte și vibrația lor este în acord cu legea atracției așa că să nu vă mire dacă în viața voastră va apărea cineva special în această perioadă.

Horoscopul lunii Martie 2021 pentru zodia Fecioară

Luna martie 2021, grație intervenției lui Jupiter și a lui Saturn, face jocurile pe plan profesional și aduce niște schimbări pozitive la locul de muncă. Eforturile tale din ultima vreme te ajută să te dezvolți enorm profesional și poți primi chiar o propunere de colaborare fabuloasă sau o ofertă bănoasă pentru un nou job. Pe de altă parte, Marte poate crea niște mici turbulențe la locul de muncă, dar nu este nimic permanent și nici nimic de nedepășit. Este recomandat ca nativii Fecioară care lucrează în domeniul artelor frumoase sau au un astfel de business să fie mai precauți și să își plănuiască eficient cheltuielile, cu precădere în primele 2 săptămâni din martie.

Odată cu Luna Nouă în Pești de pe 13 martie, imprevizibilul Uranus se va afla în conjucție cu Mercur, planeta guvernantă a Fecioarei. Comunici deschis cu partenerul de viață și vorbiți despre dorințele și planurile voastre de viață din contextual actual, ceea ce vă sudează și mai bine legătura. Multe cupluri în care este implicată o Fecioara cad de acord asupra aducerii pe lume a unui copil. Pe de altă parte, unii nativi Fecioară single pot avea parte de niște surprize de proporții din partea destinului, clarificându-se niște situații mai complicate din trecutul lor emoțional. Este chiar posibil ca un fost soț sau un fost iubit să încerce să reia legătură cu aceștia, propunându-le un nou început alături de ei. Discuțiile bazate pe sinceritate pot fi un excelent numitor comun și vă pot ajuta să luați cea mai bună decizie pentru voi și viitorul vostru amoros.

Citiți continuarea pe pagina următoare >>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri