4 Martie 2021 publicat în Horoscop 41191 share-uri

Avem toate motivele din lume să scoatem pălăria în fața zodiei Pești, ultima zodie din horoscop (una aleasă și specială), și vă vom explica în acest articol de ce. 

Între 19 februarie-20 martie, Soarele traversează constelația zodiei Pești, ultimul semn al horoscopului. Chiar dacă îi onorăm cu o mică întârziere, trebuie să celebrăm cum se cuvine această zodie specială și interesantă, fără de care lumea nu ar mai fi la fel. Nu degeaba se spune în Biblie că “Cei din urmă vor fi cei dintâi și cei dintâi vor fi cei din urmă; pentru că mulţi sunt chemaţi, dar puţini sunt aleși.” (Matei 20:16). Cu o mică reinterpretare și o adaptare la contextul astrologic pe care îl menționăm, am putea spune că acest verset biblic se potrivește mănușă zodiei Pești. Ultima zodie a horoscopului este și una aleasă și vom explica mai jos de ce:

🌊 - Se spune că atunci când Dumnezeu a creat lumea și cele 12 zodii, ultima zodie a preluat câte ceva din personalitatea și lecțiile de viață învățate de toate celelalte zodii, dar i-a mai adăugat și ceva în plus, făcând-o astfel cu totul și cu totul specială. În domeniul astrologiei, se spune că zodia Pești se numără printre cele mai empatice, spirituale și vizionare zodii, mulți dintre acești nativi fiind chiar înzestrați cu anumite abilități extrasenzoriale, cu o capacitate de cunoaștere superioară celorlalte zodii sau cu o înclinație către ezoterism.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Horoscop: Cum să activezi Legea Atracției pentru zodia ta – află cum îți modelezi destinul Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale

Se spune chiar că unii dintre nativii acestei zodii, cei aflați pe un nivel mai înalt al evoluției spirituale, pot chiar accesa inconștientul colectiv și de aceea vin cu idei geniale, talente ieșite din comun sau viziuni care sunt uneori deasupra sau peste timpul lor.

🌊 - Neptun, planeta care guvernează creativitatea și visele, este și guvernatorul acestei zodii așa că să nu ne mire dacă nativilor Pești le place să exploreze cele mai îndepărtate zone ale minții și ale imaginației, să vadă dincolo de forme și substanță, să sondeze subconștientul în adâncurile sale. Energia lui Neptun imprimă zodiei Pești o energie similară apei, un spirit liber, curgător, creativ, un fel de Anima Mundi. Imaginați-vă un ocean…. cum îl percepeți? Magic, misterios, plin de nuanțe, ireal de frumos? Uneori vă sperie atunci când se apropie furtuna și îi vedeți părțile întunecate? Zodia Pești este înzestrată cu această energie oceanică infinită, a tuturor posibilităților pe care, dacă vor învăța să o folosească pentru binele lor și al celorlalți, vor avea numai de câștigat și vor face din această lume cu siguranță un loc mai bun. Latura lor duală îi învață să înoate înapoi și înainte, în trecut și în viitor, între mintea și inima lor, între atunci și acum, între realitate și imaginație.

Mercur retrograd 21 aprilie -14 mai: Zodiile cu cele mai puternice lecții de învățat în următoarele 3 săptămâni! Vor ieși câștigătoare la sfârșitul acestei perioadei dacă își vor asculta sufletul Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire Incredibila Eclipsă Solară HIBRIDĂ și prima din 2023 (19-20 Aprilie în Berbec): învingem KARMA și plantăm sămânța speranței în sufletul nostru, din care ar putea crește ceva fabulos

Foto: De la AstroVed.com /Shutterstock

🌊 - Zodia Pești, un semn de apă prin definiție, este reprezentată grafic prin semnul a doi pești care înoată în direcții opuse, amintind parcă de cele două laturi diametral opuse care sunt ascunse în ființa Peștilor: fantezia și realitatea. Nativii acestei zodii au o sensibilitate aparte, dar pot fi în același timp și extrem de practici atâta timp cât nu se lasă dominați de profunzimea propriilor emoții în anumite momente cheie ale existenței lor.

🌊 - De aceea, unii dintre nativii Pești lucrează în domenii extrem de creative precum artă, scris, educație, în timp ce alții performează în domenii tehnice, științifice, medicale, politice sau de cercetare. Inteligenți, carismatici, calzi, atrăgători, armoniosi și frumoși și din punct de vedere fizic, nu doar spiritual, au un șarm aparte și se fac imediat plăcuți în cercurile lor imediate. Mulți au simțul umorului și sunt deosebiți de agreabili și glumeți. Se adaptează cu ușurință noului și mediului în care plonjează, sunt foarte flexibili, generoși și deschiși.

Minunatul HOROSCOP ZEN al primăverii: Pentru fiecare zodie în parte Test de iubire: Unde îți vei întâlni sufletul pereche în funcție de zodia ta? MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

🌊 - Chiar dacă pot excela și în rol de lider și coordonează cu succes echipe (au un fler nu doar de a “simți” firea oamenilor, dar și de a le delega acele activități care li se potrivesc în funcție de personalitatea lor, de a conecta momentul potrivit cu persoana potrivită), se simt cel mai confortabil atunci când lucrează individual, făcând lucruri care le îmbogățesc spiritul sau îmbogățesc lumea spiritual, inovator, tehnologic. Își doresc să își urmeze mintea, dar și inima, și de aceea au darul să dizolve granițe și limite.

🌊 - Sunt admirați și respectați pentru creativitatea lor ieșită din comun - este punctul forte care îi definește și îi face remarcați pe plan profesional. Puterea lor creatoare este de neegalat de niciuna dintre zodii, inspirându-i și pe alții să își deblocheze propriul potențial. Poate schimba la propriu lumea atunci când este lăsată să se manifeste.

Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!  

🌊 - Nativii Pești sunt foarte sufletiști și au un suflet bun nativ, nu ar putea face rău cuiva în mod voit. Iubesc infinit animăluțele și sunt foarte afectuoși și tandri față de copii. Au în general au o atitudine pozitivă și plină de compasiune față de persoanele vulnerabile. Sunt plini de umanitate, dar rareori se lasă călcați în picioare căci știu să ia atitudine pentru ei înșiși. Iartă cu ușurință căci știu cat este ușor să greșești, dar la a treia repetare a greșelii se vor îndepărta pur și simplu de tine.

🌊 - Au o intuiție extraordinar de bună, mai ales în privința celorlalți, și sunt dedicați trup și suflet familiei lor și oamenilor pe care îi iubesc. Căminul, familia și prietenii sunt aspecte importante ale vieții lor, pe care încearcă să le protejeze și să le susțină. Nativii Pești sunt foarte buni la a spune fix ceea ce trebuie pentru ca cineva să se simtă instantaneu mai bine. Vorbele lor ating imediat punctul sensibil, stimulând, încurajând și lăsând întotdeauna loc pentru o speranță și încrederea că va fi mai bine.

Horoscop: Top 3 zodii cu Karmă grea în DRAGOSTE – au de învățat lecțiile dureroase ale iubirii Acestea sunt cele 2 zodii puternic influențate de Eclipsa de Soare de pe 20 aprilie: Au o întâlnire specială cu propriul destin! Pluto în Vărsător 2023 -2043 – Este vremea schimbărilor istorice pentru următoarele 3 zodii! Li se va schimba destinul în următorii ani

🌊 - Deși am auzit des prejudecățile că nativii Pești sunt visători și nerealiști, doresc să infirm acest lucru și să afirm că majoritatea nativilor Pești pe care îi cunosc știu foarte bine ceea ce vor, se cunosc foarte bine, sunt ambițioși, au o percepție foarte obiectivă asupra realității și în perioada maturității, mai ales, își înțeleg foarte bine circumstanțele. Iși urmează dorințele sufletului, îndeplinindu-și și urmându-și visurile într-un mod pragmatic și metodic. Sunt sinceri și loiali și au o latură competitivă bine dezvoltată, care uneori îi ia pe ceilalți prin surprindere. Da, au o personalitate complexă, dar au în același timp și o inteligență emoțională superioară și de aceea reușesc să stabilească cu ușurință conexiuni cu ceilalți oameni și multe dintre acestea sunt la un nivel profund.

Mercur Retrogad din 21 Aprilie: este timpul renașterii spirituale, e vremea să ne aliniem cu dorințele noastre interioare și să avem curajul să ne urmăm visurile Scurt GHID de supraviețuire în vreme de Mercur Retrograd: ce să faci în perioada 21 aprilie-14 mai 2023 Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar

🌊 - Fiind un semn de apă, zodia Pești are și latură emoțională foarte bine dezvoltată și tendința de a absorbi uneori emoțiile celorlalți. De aceea, au nevoie de mai mult timp cu ei pentru a-și reface rezervele emoționale și interioare, pentru a-și sonda interiorul, pentru a lua o pauză de la haosul exterior, pentru a-și auzi propriile gânduri și a face ordine în ele. Le recomandăm ca măcar din când în când să fie mai atenți și la propriile nevoi și să le onoreze cu aceeași solicitudine și grijă pe care o acordă celorlalte suflete din jurul lor.

Foto fr si main: De la Warm_Tail /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri