25 Februarie 2021 publicat în Horoscop 806 share-uri

Horoscop martie 2021: Descoperiți principalele previziuni astrologice legate de viața, dragostea, sănătatea, cariera și finanțele celor 12 zodii ale horoscopului în prima lună a primăverii 2021.

HOROSCOPUL LUNII MARTIE 2021 PENTRU TOATE ZODIILE

Horoscopul lunii Martie 2021 pentru zodia Berbec

Zodia Berbec are parte, încă de la începutul lunii martie, de energia decisivă și puternică a lui Marte, aflat chiar în casa comunicării și a informației. Prin urmare, îți va fi mai ușor ca niciodată să vorbeșți deschis și sincer, spunând tranșant ceea ce ai pe suflet, atât în relațiile personale, cât și la locul de muncă. Ai un avânt puternic în interacțiunile tale și ești condus în fiecare zi a acestei luni de dorința de a rezolva cât mai eficient și în timp cât mai scurt din îndatoririle și responsabilitățile tale astfel încât să îți rămână timp și pentru tine și cei dragi. Acei nativi care sunt teamleaderi sau fac training online pentru a le împărtăși celorlalți din cunoștințele sale strălucesc pur și simplu. Le este ușor să capteze întreaga atenție a grupului, stârnind admirația și respectul celorlalți.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale

Pe plan emoțional, sentimentele tale sunt foarte intense și vei avea zile când vei simți ca și cum iubirea întregii lumi s-a revărsat pe umerii tăi. Unii Berbec au făcut sau sunt în curs de a face niște declarații surprinzătoare de iubire, iar alții așteaptă un răspuns din partea persoanei dragi și stau în suspans. Martie este însă o lună benefică pentru Berbec în ceea ce privește familia și întâlnirile cu persoanele dragi și de multe ori o putem declara chiar romantică. Odată cu 21 martie și intrarea lui Venus în Berbec, îngrijorările tale financiare parcă se mai disipează și ele. Cu precădere către sfârșitul lunii, ai niște oportunități fantastice de a-ți pune la loc veniturile și de a-ți pune în evidență calitățile.

Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin Horoscop: Cum să activezi Legea Atracției pentru zodia ta – află cum îți modelezi destinul Horoscop: Top 3 zodii cu Karmă grea în DRAGOSTE – au de învățat lecțiile dureroase ale iubirii

Horoscopul lunii Martie 2021 pentru zodia Taur

Foto: De la V.stock /Shutterstock

Având în vedere că Marte se va afla în cea de-a doua casă a zodiei Taurului, casa banilor și a finanțelor, nu este de mirare că marea majoritate a lunii martie va viza cu precădere acest aspect. Indiferent ca vorbim de dragoste sau familie, foarte des toate drumurile vor duce în acest punct, iar Taurul va fi mai preocupat ca niciodată să își echilibreze situația materială, să își suplimenteze veniturile sau să își găsească un nou loc de muncă. Este foarte posibil ca o persoană apropiată sau cineva care îți admiră calitățile tale profesionale să te introducă într-un nou grup (fie el și online) unde să ți se ofere sprijin pentru implementarea ideilor tale geniale sau să ți se ofere șansa de a-ți continua un proiect mai vechi.

Minunatul HOROSCOP ZEN al primăverii: Pentru fiecare zodie în parte Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Pe plan sentimental, unii Taur au de onorat niște promisiuni sau planuri față de o persoană dragă și încep să lucreze asiduu în acest sens, încă de la începutul lunii martie. Este foarte posibil să fie prinși în pânza unor îndatoriri sociale sau profesionale sau a celor față de un membru mai tânăr al familiei lor, însă acest lucru nu îi împiedică să dea curs scopului inimii lor și să își organizeze mai bine lista cu lucruri “de făcut” în funcție de prioritățile de moment. Cu sănătatea, Taurii stau bine în luna martie 2021, însă este recomandat să fie în continuare vigilenți cu tot ceea ce înseamnă precauție față de Covid-19. Găsiți noi metode de a vă relaxa și a vă elibera de stres și presiuni, încercând să luați viața ca pe un joc.

Horoscopul lunii Martie 2021 pentru zodia Gemeni

În martie 2021 au loc niște schimbări în viața sau casa zodiei Gemeni și chiar dacă nu par atât de importante, acestea atrag după ele alte schimbări mai mari și lasă loc ca noul și entuziasmul să își facă simțită prezența în existența acestei zodii. Astfel, nativii acestei zodii sunt extrem de atrași în această lună de ideea de a-și renova locuința, de a face schimbări în ea sau de a-și achiziționa piese noi de mobilier. Astrele își iau serios revanșa pentru întârzierile și amânările de care ai avut parte în perioada anterioară. Cu Marte chiar în semnul tău, ești plin de energie, motivație, determinare și curaj pentru a muta munții din loc.

Unii nativii Gemeni, îndrăgostiți până peste urechi, își schimbă dinamica vieții personale și fac niște mutări semnificative, având în vedere chiar să se mute în casă nouă sau oraș nou, de dragul și din iubire pentru un nou partener de viață. Chiar dacă pentru această categorie de nativi, anumite temeri îi împiedică să se bucure în totalitate de noua lor viață, vor avea de partea lor sprijinul și prezența prietenilor și a familiei, ceea ce îi face să se simță în perfectă siguranță. Atât partenerul de viață, cât și persoanele apropiate sunt dispuse să te ajute cu orice ai nevoie în această perioadă.

Citiți continuarea pe pagina următoare >>>

Foto fr si main: De la Viacheslav Lopatin /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri