31 Martie 2021 publicat în Horoscop 1051 share-uri

Citiți principalele previziuni astrologice care vizează viața, cariera, dragostea, finanțele și sănătatea celor 12 zodii în luna aprilie 2021. 

Horoscop aprilie 2021 pentru zodia Berbec

Începutul lunii aprilie este unul norocos din punct de vedere profesional pentru nativii zodiei Berbec. Cu 2 planete importante precum Saturn și Jupiter care tranzitează cea de-a 10-a casă a acestei zodii, se creează noi oportunități de avansare și progres la locul de muncă pentru Berbec. Stabilitatea și siguranța sunt cuvintele cheie ale acestei perioade pentru Berbec. Astfel, în cariera ta vor apărea situații diferite sau împrejurări aparte în care îți vei demonstra abilitățile, vei câștiga încrederea și aprecierea tuturor și vei stabili relații cordiale și autentice cu coechipierii sau colegii tăi. Odată cu data de 10 aprilie, afacerile acestei zodii au tendința de a prospera și beneficiază de anumite bonusuri sau câștiguri susținute, mai ales dacă vin dintr-o sursă internațională.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Pluto în Vărsător 2023 -2043 – Este vremea schimbărilor istorice pentru următoarele 3 zodii! Li se va schimba destinul în următorii ani Horoscop: Top 3 zodii cu Karmă grea în DRAGOSTE – au de învățat lecțiile dureroase ale iubirii MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Sănătatea îți este înfloritoare, dar un pic mai multă atenție acordată dietei nu ar strica. Tranzitarea casei a 2-a și a 10-a de către astre presupune evitarea condimentelor în exces și a grăsimilor nesănătoase căci există o predispoziție către problemele digestive.

Pe plan sentimental, este posibil ca nativii Berbec căsătoriți, aflați într-o relație sau îndrăgostiți să petreacă la începutul lunii o scurtă perioadă de separare față de persoana iubită, dar acesta este doar temporară și nu face decât să vă aprofundeze sentimentele și să vă accentueze dorința de compania partenerului. Tranzitul lui Venus favorizează și el cuplurile căsătorite, iar cei care își doresc să devină părinți pot auzi niște vești bune în curând.

Luna plină în Balanță de pe 6 aprilie ne învață puterea iubirii echilibrate. Vindecarea unor relații!   Acestea sunt cele 2 zodii puternic influențate de Eclipsa de Soare de pe 20 aprilie: Au o întâlnire specială cu propriul destin! Scurt GHID de supraviețuire în vreme de Mercur Retrograd: ce să faci în perioada 21 aprilie-14 mai 2023

Horoscop aprilie 2021 pentru zodia Taur

Luna aprilie 2021 este o lună plină de provocări pentru zodia Taur și nu tocmai ușoare, dar la fel sunt și nivelul tău de energie, forță interioară și voință. Rudele tale apropiate sau persoane din familia ta au nevoie de atenția și ajutorul tău așa că nu eziți să îl acorzi. Ai însă grijă și de tine și sănătatea ta, organizează-te cât mai bine, respiră și comunică-ți cu sinceritate și nevoile tale căci Mercur intră în semnul Berbecului, dar și în cea de-a 12-a casă a Taurului.

Prin urmare, indiferent că ne referim la o discuție cu superiorul tău vizavi de o mărire de salariu sau la o discuție tete-a-tete cu partenerul de viață despre dorințele tale cele mai intime, acum este momentul să te deschizi și să inițiezi un dialog autentic.

MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Incredibila Eclipsă Solară HIBRIDĂ și prima din 2023 (19-20 Aprilie în Berbec): învingem KARMA și plantăm sămânța speranței în sufletul nostru, din care ar putea crește ceva fabulos Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire

Circumstanțele astrale în a doua jumătate a lunii aprilie sunt prielnice pentru acei Tauri aflați într-o relație la distanță sau în situații complicate, în pauze emoționale sau în imposibilitatea (din diverse motive) de a-și mărturisi sentimentele față de persoana iubită. Aceștia găsesc în sfârșit prilejul de a vorbi despre sentimentele lor reale și de a primi speranța unui nou început alături de persoana dragă inimii lor. Chiar dacă ocazional pot deveni irascibili și schimbători, nativii Taur căsătoriți sau aflați în relații stabile au parte de o perioadă de stabilitate și acalmie în luna aprilie. Partenerul de viață găsește soluții pentru a vă liniști și a vă înțelege starea de spirit și cauzele acestor frustrări temporare.

Foto: De la Jorm S /Shutterstock

Horoscop aprilie 2021 pentru zodia Gemeni

Viața socială a zodiei Gemeni este efervescentă și plină de vitalitate în luna aprilie 2021, iar pe plan profesional, această zodie este într-o formă de zile mari. Nativii Gemeni sunt plini de inspirație și idei, debordează de energie și își depășesc propriile recorduri, fiind posibil chiar să fie numiți într-o nouă funcție care îi pune într-o lumină bună în ochii celorlalți. Cu Marte care influențează cea de-a doua casă a finanțelor pe 23 aprilie, nativii Gemeni se simt mai motivați ca niciodată să își construiască o baza profesională stabilă și să își revizuiască propriile obiceiuri de eficientizare a timpului.

Nativii Gemeni single iau parte la diverse întruniri sociale. Deși cunosc persoane noi și interesante, iar capacitatea de seducție este maximă, sunt mai degrabă interesați să își păstreze libertatea și să se bucure pe cât pot de aceasta decât să formeze un nou cuplu. Pe de o parte, își doresc pe cineva alături, pe de altă parte, nu sunt atât de dispuși pe cât cred ei despre ei să renunțe la independența lor emoțională. Practic, le este atât de bine cu ei înșiși în această perioadă încât nu prea iau în calcul opțiunile de iubire care le ies în cale.

Pentru cei aflați într-o căsnicie sau relație stabilă, Luna Nouă de pe 11 aprilie este un fel de buton de reset care vă dă în sfârșit ocazia să profitați de anumite oportunități pe care le-ați ratat în trecut și să vă sudați mai bine sentimentele și relația. Vă răsfățați unul pe celălalt și chiar vă încumetați să plecați împreună într-o scurtă vacanță, nu foarte departe de casă.

Citiți continuarea pe pagina următoare >>>

Foto fr si main: De la New Africa /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri