31 Martie 2021 publicat în Horoscop 1051 share-uri

Citiți principalele previziuni astrologice care vizează viața, cariera, dragostea, finanțele și sănătatea celor 12 zodii în luna aprilie 2021. 

Horoscop aprilie 2021 pentru zodia Rac

Pentru o parte semnificativă dintre nativii Raci, luna aprilie 2021 este despre regenerare, despre revitalizare și despre noi începuturi. Această zodie reușește să se mobilizeze în această lună cu o forță și un curaj incredibil, muncind din greu pentru ceea ce își dorește astfel încât rezultatele nu vor întârzia să apară în viitorul imediat. Marte intră și el în semnul Racului odată cu data de 23 aprilie. Astfel, unii dintre nativii Rac au parte de recunoaștere la locul de muncă, alții încep un job nou și se descurcă cu brio, în timp ce alții primesc aprobare și încurajări pentru un proiect personal.

Cu alte cuvinte, zodia Rac ia atitudine și luptă pentru ceea ce își dorește, înțelegând că are un potențial enorm care merită valorificat. Nativii Rac câștigă și suficienți bani, intenționând să investească o parte dintre aceștia în proiecte viitoare. Mai mult, au parte de sprijinul unei persoane foarte apropiate care îi susține necondiționat, ceea ce le dă încredere că totul va fi bine.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Scurt GHID de supraviețuire în vreme de Mercur Retrograd: ce să faci în perioada 21 aprilie-14 mai 2023 MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte

Trebuie să menționăm că și pentru Rac latura socială este bine aspectată de planete importante precum Venus, Soarele sau Mercur, iar micile grupuri unde vorbim de învățare, comunicare, dar și respect sunt cele mai prolifice, aducând un puternic sentiment de comuniune și uniune. Unii nativi Rac își fac prieteni foarte buni la locul de muncă sau își dau seama încă o dată cât de norocoși sunt că au de partea lor prieteni adevărați și oameni extraordinari. Sănătatea este bună, dar mare atenție la alimentație căci stomacul și ficatul sunt mai susceptibile de a vă da bătăi de cap.

Horoscop aprilie 2021 pentru zodia Leu

Odată cu intrarea planetei Mercur în semnul Berbecului și în cea de-a 9-a casă a Leului, începutul lunii este incitant și provocator pentru viața de cuplu a acestei zodii. Da, este foarte posibil să aveți opinii diferite de ale partenerului, dar le discutați într-un mod sănătos, plin de înțelegere și afecțiuni, și nu este absolut niciun pericol să se transforme în altceva decât în niște discuții amicale, ca între doi oameni care se cunosc și se înțeleg de-o viață.

Foto: De la GrAl /Shutterstock

În plus, Leul parcă capătă un fel de înțelepciune specială, ceea ce îl face dispus să își înțeleagă mai bine propria poveste a vieții sale și să realizeze ce progrese extraordinare a făcut în ultima vreme. Cei cu talente artistice sau abilități în scris, spre exemplu, au în vedere chiar să își publice memoriile, chiar dacă acest lucru înseamnă și să își dezvăluie sentimentele și vulnerabilitățile. O veste bună pentru unii nativi Leu este aceea că vor reuși să se detașeze de anumite persoane care creau tensiuni în viața lor și îi atrăgeau și pe ei în probleme sau situații imposibile.

Dacă lucrați într-un domeniu precum avocatură sau aveți de-a face cu încheierea anumitor contracte noi, aveți grijă la ceea ce vi se promite și nu semnați nimic înainte de a fi studiat toate detaliile. Nu tot ceea ce zboară se mănâncă.

Horoscop aprilie 2021 pentru zodia Fecioară

Aprilie 2021 se anunță a fi o lună diversă pentru zodia Fecioară, cu zile bune, în care simți că poți muta munții din loc, și zile în care te simți extrem de obosită și resimți acut nevoia unei pauze sau a unei vacanțe. Cert este că, dacă în ultima perioadă de timp ai pus familia în centrul preocupărilor tale, în primele 3 săptămâni ale lui aprilie, accentul va cădea asupra vieții profesionale.

Simți nevoia să investești mai mult în acest aspect al vieții tale, să îți explorezi creativitatea, să îți faci vocea auzită și abilitățile recunoscute, să negociezi un salariu care să îți reprezinte cu adevărat munca și valoarea, să investești în construirea unor relații frumoase de colaborare sau colegialitate la locul de muncă. Nu vor fi schimbări la locul de muncă în prima parte a lunii, dar faptul că în interiorul tău se produc niște transformări majore pot atrage după sine transformări și în mediul tău profesional în ultima parte a lunii.

Mai mult, conversațiile sincere cu partenerul de viață despre ceea ce îți dorești în acest moment sunt exact ceea ce ai nevoie. Acesta îți oferă sprijinul său necondiționat și preia asupra sa o mare parte din responsabilitățile tale domestice și de cuplu. Totodată, nativii Fecioară single își pot întâlni sufletul oglindă în această perioadă, cel mai probabil prin intermediul jobului.

Citiți continuarea pe pagina următoare >>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri