8 Aprilie 2021 publicat în Horoscop 39 share-uri

Pe 12 aprilie 2021 (ora 5:31, ora României), vom avea parte de fenomenul de Lună Nouă. Din punct de vedere astrologic, Luna Nouă cade în semnul Berbecului, un semn de foc ce ne vorbește despre forță, curaj, despre abilitățile personale de leadership, despre capacitatea de a merge mai departe și a merge înainte indiferent de cât de greu ne-ar fi.

Această lună Nouă în Berbec este asociată și noilor începuturi și energiei pozitive și constructive specifice Berbecului astfel încât acum este momentul să dăm un suflu nou și concret intențiilor și dorințelor noastre.

Planetele ne stimulează să preluăm controlul asupra propriilor vieți, să planificăm, să acționăm cu hotărâre acolo unde este cazul, să profităm de propriul curaj și să ne ducem acolo unde ne cere inima, nu doar rațiunea. Da, planurile ne sunt solide și realiste, dar fără și un pic de inimă, autenticitate și loialitate față de noi înșine și cine suntem cu adevărat nimic nu este posibil. Să rămânem fideli așadar sinelui nostru adevărat, dar într-un mod pragmatic, aceasta este calea către fericire în aceste zile… Influența trigonului creat de Marte și Jupiter asupra Lunii Noi în Berbec ne infuzează intențiile adevărate cu noroc, succes și predispune totodată către un surplus de energie pozitivă. Aceste conjucturi astrale ne impulsionează în același timp să ne depășim propriile blocaje, limitări sau obstacole.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale

Iată cum va influența Luna Nouă în Berbec (de pe 12 aprilie 2021) viața fiecărei zodii în parte în următoarele 2 săptămâni:

Berbec

Percepe această Lună Nouă ce cade chiar în semnul tău, dragă Berbec, ca pe o oportunitate de a străluci, de a evolua, de a-ți face cunoscute darurile și harurile și de a-ți atinge potențialul maxim de creativitate. Perioada următoare este și despre transformare, ești dispus să schimbi multe lucruri începând cu un simplu look până la un întreg sistem de gândire și convingeri care te ținea pe loc. Permite-ți însă să-ți îmbrățișezi și să îți vindeci și vulnerabilitățile, arătându-te lumii așa cum eșți tu. Puterea magnetismului din tine poate atrage și iubirea în jurul tău, în diverse forme.

Horoscop: Cum să activezi Legea Atracției pentru zodia ta – află cum îți modelezi destinul Horoscop: Top 3 zodii cu Karmă grea în DRAGOSTE – au de învățat lecțiile dureroase ale iubirii Minunatul HOROSCOP ZEN al primăverii: Pentru fiecare zodie în parte
Foto: De la Daniel Eskridge /Shutterstock

Taur

Luna Nouă în Berbec este precum o lupă a adevărului și a clarității pentru Taur. Această zodie reușește în această perioada să își vadă circumstanțele așa cum sunt ele, nici bune, nici rele, și să ia cele mai potrivite decizii în privința a ceea ce are de făcut de acum încolo. Chemarea trecutului își face însă ecou în inimile voastre și vă gândiți profund cum v-ați putea revendica sau repara anumite erori sau alegeri greșite pe care le-ați făcut pe plan sentimental.

Gemeni

Luna Nouă în Berbec pune în prim plan socializarea și conexiunile pe care zodia Gemeni le stabilește la nivel relațional. Această zodie va resimți în această perioadă nevoia de a se afla în preajma prietenilor săi, de a se întâlni cu aceștia, de a comunica pe toate nivelurile (și profund, și superficial, despre câte în lună și în stele), de a face schimb de experiențe, idei și perspective, chiar și în mediul online acolo unde nu este posibil fizic. Prietenia este pentru tine o piatră rară și specială în zilele următoare și o prețuiești cum se cuvine.

MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața

Rac

De obicei circumspecți în tot ceea ce îi privește și gândindu-se de două ori înainte de a lua o decizie, această Lună Nouă în Berbec îi poate lua prin surprindere pe nativii Rac. Le recomandăm să fie mai raționali, să cântărească bine orice decizie pe care o iau căci au tendința ca în această perioadă să se lase pradă propriei impulsivitățîi sau să cadă în pânza propriilor patternuri comportamentele. Nu renunțați așa ușor la ceea ce vă doriți cu adevărat! Recunoașteți-vă valoarea față de voi înșivă și încetați să vă mai comparați cu ceilalți! Nu uitați că uneori fericirea este o cale de mijloc și de răbdare.

Leu

O perioadă fabuloasă îi așteaptă pe nativii Leu cu ocazia Lunii Noi în Berbec. Putem vorbi în perioada următoare despre mult optimism în cazul vostru, despre un suflu pozitiv care vă determină să acționați și să faceți multe lucruri, să vă aventurați în domenii sau experiențe pe care nu le-ați mai abordat până acum, să vă îmbunătățiți simțitor circumstanțele profesionale/ în iubire/ de sănătate etc. Practic, aveți puterea de a manifesta ceea ce vă doriți.

Fecioară

Luna Nouă în Berbec aduce provocări neașteptate pentru nativii Fecioară, dar și curajul de a le înfrunta și aborda într-o manieră demnă și îndrăzneață. Această Lună Nouă îți forțează limitele și te impulsionează să ieși din zona de confort, înfruntându-ți temeri mai vechi. Odată ce vei face acest lucru, vei căpăta o încredere fabuloasă în tine, ceea ce te va propulsa în viitorul apropiat cât mai aproape de îndeplinirea celor mai ardente visuri ale tale.

Citiți continuarea pe pagina următoare >>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri