8 Aprilie 2021 publicat în Horoscop 39 share-uri

Pe 12 aprilie 2021 (ora 5:31, ora României), vom avea parte de fenomenul de Lună Nouă. Din punct de vedere astrologic, Luna Nouă cade în semnul Berbecului, un semn de foc ce ne vorbește despre forță, curaj, despre abilitățile personale de leadership, despre capacitatea de a merge mai departe și a merge înainte indiferent de cât de greu ne-ar fi.

Balanță

Luna Nouă în Berbec aduce abundență și o explozie de creativitate pentru zodia Balanță, mai ales pe plan profesional. Această zodie va fi implicată în mai multe proiecte deodată în această perioadă, proiecte în care are multe de învățat, dar prin prisma cărora va împărtăși și altora din cunoștințele și know how-ul sau. Atenție la cuvinte și la modul în care te exprimi în unele circumstanțe căci s-ar putea să fi interpretată în mod greșit chiar dacă intențiile tale au fost cele mai bune.

Scorpion

Este momentul să îți îmbrățișezi întreg procesul de vindecare, dragă Scorpion. Chiar dacă ești extrem de solicitat și în alte direcții, mai ales la muncă, această Lună Nouă în Berbec te va obliga să îți încetinești ritmul, să îți asculți corpul și nevoile lui și să te reîntorci către tine însuți. Cu ajutorul unor îndrumări prețioase din partea unor persoane competente, faci schimbări în rutina ta zilnică și îți însușești noi obiceiuri sănătoase care te ajută să îți îmbunătățești nu doar propria stare de sănătate, dar și pe cea a familiei tale.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Săgetător

Foto: De la Art Furnace /Shutterstock

Dorul de necunoscut și de experiențe noi te cheamă cu o forță mare de tot în prag de Luna Nouă în Berbec, mai ales în ceea ce privește dragostea. Călătoriile scurte nu sunt deloc excluse în această perioadă, dar la fel și aventurile amoroase, iar în unele cazuri vor fi legate pur și simplu una de cealaltă. Unii nativi Săgetător single își pot întâlni sufletul pereche pe alte meleaguri sau pot lega o conexiune profundă cu o persoană dintr-o altă cultură.

Capricorn

Fiindcă ai iertat din toată inima o persoană din trecutul tău care te-a rănit profund sau nu ți-a putut răspunde cu aceleași sentimente, universul își ia revanșa pentru noblețea de care ai dat dovadă la un moment dat. Porțile iubirii se deschid pentru mulți Capricorni în această perioada și noi începuturi sunt scrise pentru aceștia în cartea vieții. Luna Nouă în Berbec creează pentru Capricorn noi contexte inedite în manifestarea iubirii și a unor întâlniri surprinzătoare, dar cu un impact și un ecou deosebit în inimile voastre.

Vărsător

Luna Nouă în Berbec creează pentru Vărsător multe situații prin care îi reamintește acestuia de potențialul sau fantastic și de valoarea adevărată a abilităților sale. Vărsătorul este capabil de lucruri magice în această perioadă, iar dacă tu însuți nu crezi acest lucru, cei din jurul tău o vor vedea cel mai bine. Cei care reușesc să se elibereze (emoțional și spiritual) de anumite blocaje sau întârzieri care îi țin la un metru distanță de ceea ce își doresc, vor cunoaște succesul deplin și o satisfacție imensă. Lucrați cu voi și cu mintea voastră în perioada următoare și veți muta munții din loc cât mai curând.

Pești

Luna Nouă în Berbec promite abundență, resuscitare și o clarificare a situației financiare pentru zodia Pești. Nativii Pești sunt mai motivați ca niciodată să își mărească veniturile, să își conducă proiectele la un nivel de excelență și să facă economii pentru o vacanță viitoare. Da, reușești să manifești cu putere zilele acestea, iar banii pot veni către tine din surse diverse. Nu le putem numi neașteptate, căci cel mai probabil sunt rodul investiției și al muncii tale din trecut, dar foarte probabil că îți parvin din niște proiecte mai vechi pe care le-ai abandonat sau pe care nu ai reușit să le finalizezi din diverse motive.

Foto fr si main: De la 3Dsculptor /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri