16 Aprilie 2021 publicat în Horoscop 22573 share-uri

Dacă te întâlnești vreodată cu un nativ din zodia Berbec, iată care îi sunt cele 10 virtuți și păcate…

De pe 21 martie până pe 20 aprilie, Soarele traversează zodia Berbecului, cel dintâi semn astrologic, un semn guvernat de elementul focului și de planeta Marte. Chiar dacă se spun multe lucruri despre zodia Berbec (unele adevărate, dar și multe nefondate așa că am dori că în acest articol să demontăm unele minciuni și neadevăruri emise la adresa acestei zodii), dorim să vă prezentăm primul semn zodiacal într-o lumină adevărată, complexă și inedită așa cum este și această zodie de fapt:

Zodia Berbec, zodia dintâi în horoscop: Cele 10 virtuți și păcate ale zodiei Berbec

⇒ Zodia Berbec este o zodie a vitalității, a energiei, o zodie plină de resurse, care se află într-un continuu periplu prin viață și într-o permanentă mișcare. Este definită de dinamism, schimbare, foc, evoluție. Nu îi place să stea pe loc, este plină de pasiune și avânt, cu un foc al vieții necontenit curgându-i printre vene în fiecare clipă, de aceea va căuta mereu provocări care să îi ațâțe spiritul neobosit.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Incredibila Eclipsă Solară HIBRIDĂ și prima din 2023 (19-20 Aprilie în Berbec): învingem KARMA și plantăm sămânța speranței în sufletul nostru, din care ar putea crește ceva fabulos Minunatul HOROSCOP ZEN al primăverii: Pentru fiecare zodie în parte 4 stiluri de dans pe care sa le dansezi in primăvara aceasta la Arthur Murray Bucharest

⇒ Nativii acestei zodii sunt spontani, creativi, au replici inteligente și acide în arsenalul intelectului lor, se bucură de un simț al umorului rafinat, adoră viața, natura, să radă, să glumească, să socializeze, să sudeze legături între ei și oameni și mai ales să îi facă și pe ceilalți să iubească viața. Sunt asemenea unei candele care arde până la ultima ei suflare, altfel nu se poate. Chiar dacă par extrem de maturi, în realitate au o inimă de copil, iar copilul lor interior adoră să se joace, să exploreze, să se aventureze în necunoscut, să râdă, să trăiască, să facă din orice o experiență intensă de viață.

⇒ Zodia Berbec este o zodie independentă, plină de inteligență și curiozitate, cu un magnetism aparte și o personalitate aprinsă, cu trăsături fizice frumoase și armonioase, cu ochi aprigi care par că te hipnotizează si domină uneori. Pot fi extrem de încăpățânați și cu o voință de fier. Ceea ce te cucerește însă la această zodie este pasiunea cu care spune și face lucrurile, creativitatea sa, abilitățile sale multiple și capacitatea de a străluci în mai multe domenii.

Școala de dans Arthur Murray Bucharest depășește pragul de 1000 de clienți Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? 13 Mantre pentru a trăi fiecare zi cu liniște în suflet, gânduri pozitive în minte și iubire în inimă
Foto: De la Tatyana Volkova /Shutterstock

⇒ Uneori, încă de la primele conversații cu un Berbec, îți dai seama că ai în fața ta un om deosebit și ești fermecat de cunoștințele și cultura sa vastă. Cei dintâi în horoscop s-au născut cu o aură regală în jurul lor și uneori nici nu își conștientizează puterea de persuasiune sau impactul pe care îl are simpla lor prezență asupra celor din jur. Destinul acestei zodii este să schimbe și să influențeze viața oamenilor din jurul sau și nu puțini sunt cei care vor avea de învățat multe de la această zodie.

⇒ Te simți în completă siguranță lângă un partener Berbec căci nu este deloc emotiv, nu se lasă intimidat cu ușurință, știe ce vrea de obicei, are siguranță de sine și încredere în el, știe să ia atitudine pentru el însuși și cei dragi și nu este deloc credul decât atunci când și vrea acest lucru :). Nu poți convinge un Berbec de acuratețea opiniei tale dacă nu vii și cu argumente puternice, pe măsură.

Numerologie: APRILIE 2023 – O lună extraordinară pentru a ne echilibra relațiile! Energia lui 2 este mai puternică ca niciodată Mercur retrograd 21 aprilie -14 mai: Zodiile cu cele mai puternice lecții de învățat în următoarele 3 săptămâni! Vor ieși câștigătoare la sfârșitul acestei perioadei dacă își vor asculta sufletul 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

⇒ Zodia Berbec este o zodie curajoasă și îndrăzneață, directă și nu se va feri niciodată să spună pe șleau ceea ce gândește și simte, chiar dacă acest lucru nu este tocmai confortabil pentru unii. Cu toate acestea, nativii Berbec sunt extrem de calzi și buni la suflet și este nedrept să fie considerați egoiști. Pot spune cu mâna pe inima că persoanele cele mai altruiste pe care le-am întâlnit în această viață au fost din zodia Berbec. Deși sunt atât de puternici, au un altruism care uneori merge până la sacrificiul de sine. Modul în care percep și simt ei lumea este unul plin de un optimism plin de inocență.

⇒ Cere-i ajutorul unui Berbec și vei beneficia de el imediat, ba chiar de multe ori se lasă pe sine deoparte și va încerca să te ajute pe tine. Da, nativii Berbec se aprind cu ușurință și au tendința uneori de a se enerva din nimic, dar la fel de repede se și calmează și este imposibil să te superi pe ei. Vor învăța pe parcursul vieții să își stăpânească impulsivitatea și să se autotempereze. Dacă sunt supărați sau au avut o zi proastă, este suficient să îi îmbrățișezi cu căldură și vor reveni la starea lor inițială de bine și confort.

Direcția spre care mergi este mai importantă decât viteza cu care o faci Atunci când nu mai crezi în nimic, îți rămâne o singură variantă: Să crezi în tine! Vei avea șansa să iubești din nou! Iar de această dată va fi diferit

⇒ În iubire, sunt la fel de pasionali, aprinși și iubitori cum sunt în toate, dar ceea ce mulți nu văd este că au un suflet nativ bun. Un Berbec îndrăgostit, care iubește cu adevărat, va iubi până la sfârșitul vieții aceeași persoană și îi va fi dedicat trup și suflet. Își va copleși partenerul de viață cu generozitatea sa, îl va motiva să își dorească mai mult, îl va sprijini să își îndeplinească visurile, va crede în el și va face tot ce îi stă în putere pentru a-l face fericit și a avea o viață frumoasă împreună. Poate că nu mărturisește fiindcă pare o zodie puternică, extrem de independentă și libertină deseori, dar zodia Berbec crede în fidelitate și în puterea familiei. La rândul tău, dacă ai iubit vreodată un Berbec, probabil că nu îl vei uita toată viața fiindcă nu ai cum :).

Îți doresc timp…
Foto: De la Angelina Egorova /Shutterstock

⇒ Pe plan profesional, zodia Berbec se va face de multe ori remarcată în poziții de lider și își va asuma cu ușurință acest rol ori de câte ori va fi nevoie. Nativii Berbec au viziune și un fler fantastic în afaceri sau în domeniul pe care îl iubesc și se află de multe cu un pas înaintea celorlalți. Sunt orientați către soluții și nu se dau bătuți în fața problemelor, ba chiar îi ajută și pe ceilalți să le rezolve.

⇒ Nu îi deranjează să se afle în competiție, ci se simt stimulați de concurență. Oameni ai prezentului și ai acțiunii, iau ușor decizii chiar și în momente de criză. Chiar dacă sunt progresiști în viziunea lor, au însă tendința de a nu se gândi prea mult la viitor și de a-și cheltui uneori banii în mod impulsiv și nesăbuit.

⇒ Berbecul va avea adesea în jurul tău multiple grupuri și se va învârti în tot felul de cercuri căci personalitatea sa efervescentă atrage ca un magnet. Cere-i ajutorul unui Berbec și vei beneficia de el imediat, fără tăgadă și condiții. Ființă socială până în măduva oaselor, nu va duce niciodată lipsă de prieteni sau de interacțiuni umane, dar prieteni adevărați nu îi sunt mulți și este conștient de acest lucru, investind în aceste relații speciale de prietenie.

Foto fr si main: De la Angelina Egorova /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri