22 Aprilie 2021 publicat în Horoscop 1053 share-uri

Pe 27 aprilie 2021 (ora 6:30 – ora României), cerul nopții de aprilie va fi scăldat de lumina puternică a unei superbe luni pline, prima super lună din acest an. Din perspectivă astrologică, vom avea de-a face cu o lună plină în Scorpion (semn de apă fix), un eveniment astrologic ale cărui influențe pot fi resimțite până la aproape 2 săptămâni de la punctul său culminant.

Fiindcă va avea un impact profund și asupra noastră și ar trebui să profităm de energia puternică a Scorpionului într-un mod pozitiv și benefic, iată care sunt principalele lucruri pe care trebuie să le știm și să le avem în vedere cu ocazia Lunii Pline în Scorpion de pe 27 aprilie.

În plin sezon al Taurului, Luna plină de pe 27 aprilie pică la 7 grade în semnul Scorpionului. Va arunca o lumină nouă asupra anumitor situații din viața noastră, dar mai ales asupra interiorului nostru și a trăirilor noastre cele mai intense. Da, vom avea parte de momente în această perioadă când ne vom simți vulnerabili, emoționali, instabili (sau instabilitatea vine din exterior, fără voia noastră) – Saturn și Uranus ne pot pune față în față ocazional cu anumite provocări, dar forța Scorpionului nu ne va părăsi nicio clipă.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum tratăm cancerul cu ajutorul medicinei integrative și soluții din medicina biologică? Medicii români au ocazia să ȋnvețe de la unul din fondatori - medicul elvețian Thomas Rau Împreună în arte și simțiri Editura CUANTIC a lansat cartea Rețete pentru Postul și Sărbătoarea Paștelui

Suntem atrași într-un vârtej astral al polarităților și al extremelor, dar ne mutăm încet și sigur într-o perioadă de integrare și de progres profund. Pluto, planetă guvernantă a Scorpionului, guvernează și transformarea, regenerarea și renașterea și nu este doar despre sfârșit/moarte, ci și despre speranța unui nou început. Sigur, ca aspecte negative, o Lună Plină în Scorpion poate aduce în lumină umbrele și fricile noastre și anumite probleme legate de trădare, răni mai vechi, dezamagiri, pierderi sau lipsă de putere. Dar în adâncurile ființei noastre, dincolo de frici, rușine, frustrări sau propriile bariere și limitări, se află și curajul de a păși pe un nou drum, se află propria abilitate de a discerne între bine și rău, de a lua atitudine pentru propriul adevăr, pentru a-l susține cu iubire, demnitate și curaj.

OFICIAL Calendarul pentru simularea bacalaureatului și a evaluării naționale a fost publicat Scurt GHID de supraviețuire în vreme de Mercur Retrograd: ce să faci în perioada 21 aprilie-14 mai 2023 Bacalaureat 2023. Perioada de înscriere la examen, prelungită cu cinci zile

Foto: De la majivecka /Shutterstock

Să fii puternic înseamnă și să fii conștient de emoțiile inconfortabile care ne dau târcoale uneori în viață, să ne coboram în ele și să stapanim haosul fiind prezenți în deplinitatea trăirilor noastre. Nimic nu este permanent, totul trece și totul se transformă, se înnoiește într-o nouă formă - aceasta este lecția acestei luni pline cu o energie oarecum dificilă, greoaie.

Scorpionul ne va ajuta să aprofundăm sau să intensificăm procesul de evoluție interioară, să ardem pe interior, să ne purificăm, să ne asumăm puterea personală, să ne deschidem către transformare. Luna plină în Scorpion ne învață să fim flexibili, să încetăm în a ne mai dori să deținem controlul. Cu cât ne eliberăm mai repede de dorința de a controla lucrurile sau de a le abate înspre direcția pe care ne-o dorim, cu atât mai repede ne vom adapta la schimbările care pot surveni în perioada următoare. Rezistența la schimbare nu este deloc o soluție în perioada următoare.

Noile legi ale Educației, aprobate: admiterea diferențiată la liceu și schimbări la Bacalaureat TOMMY HILFIGER ȘI SHAWN MENDES PREZINTĂ COLECȚIA TOMMY X SHAWN CLASSICS REBORN, PRIMĂVARA 2023 ÎN LONDRA, BERLIN, MILANO & MEXICO CITY Alexandrion Group a premiat tineri sportivi cu performanţe remarcabile la 9 discipline, în cadrul Galei Trofeelor Alexandrion 2023

Foto: De la kdshutterman /Shutterstock

Luna Plină va crea un aspect de pătrat cu Saturn în Vărsător, în timp ce cu Soarele, Mercur și Venus se vor afla în conjuncție cu Uranus în Taur, dar în opoziție cu Luna. Uranus poate perturba puțin apele, aducând cu cine vești sau evenimente neprevăzute, schimbări bruște, gesturi impulsive sau momente de rebeliune, poate chiar anumite revelații sau dileme ce țin de aspectul material sau al resurselor personale/ resurselor lumii. Uranus în opoziție cu Luna plină tinde să aducă și reacții exagerate, impulsivitate sau instabilitate emoțională, dar și anumite stări de agitație, anxietate sau preocupări mentale. Fiindcă instinctele ne pot conduce pe cărări greșite și din cauza Lunii în opoziție cu Uranus pot lucra un pic disfuncțional, în defavoarea noastră, în această perioadă, mai ales în ceea ce privește relațiile cu ceilalți, recomandăm mai multă precauție și prudență în relațiile de iubire.

Direcția spre care mergi este mai importantă decât viteza cu care o faci Este timpul să renunți la a te mai încrede în vorbele goale! Urmărește faptele celor din jur 10 paltoane și pelerine de ploaie practice, dar șic, care te vor proteja de umezeală și apa rece

Evitați și să vă lăsați prinși în pânza sentimentelor negative în care ne poate trage și Saturn. Lăsați trecutul acolo unde este, nu este cazul să rememorati iar și iar ceea ce ați avut, dar ați pierdut, ceea ce ați greșit, ceea ce v-a durut. Amărăciunea este un sentiment de care, dacă vă veți confrunta cu el în perioada următoare, este bine să vă eliberați. Prin meditație, comunicare, conectându-vă la lucruri și oameni care vă fac bine emoțional. Cu toate acestea, sunt și unele aspecte pozitive ce merită menționate. Aspectul de trigon creat de Luna plină și Marte îndulcește peisajul astral și aduce tărie interioară, multă luciditate și claritate, dar și curajul de a depăși orice neplăcere care survine în drumul nostru în această perioadă.

10 body-uri deosebite care pot fi purtate în orice moment al zilei pentru a crea ținute wow de zi și de seară De ce jantele sunt la fel de importante ca și anvelopele: 3 motive Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru?

Foto fr si main: De la Ayrenna /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri