28 Aprilie 2021 publicat în Horoscop 195 share-uri

Citiți în detalii neștiute previziuni astrologice legate de viitorul tuturor celor 12 zodii în luna MAI 2021 și descoperiți ce le-au rezervat astrele în dragoste, bani și carieră pentru cea de-a 5-a lună a anului. 

Horoscop mai 2021 pentru zodia Berbec

Pentru Berbec, luna mai 2021 poate fi considerată o adevărată lună a iubirii, iar buna-dispoziție a acestei zodii va fi înfloritoare și molipsitoare. Ești mai îndrăgostit ca niciodată în această lună de natură, de ce este în jurul tău, de partenerul/partenera de viață și te concentrezi pe a petrece cât mai frumos și interesant timpul împreună. Da, ești un pic demotivat (a) la locul de muncă și propriile nevoi emoționale vor fi în centrul preocupărilor tale, dar acest lucru nu încurcă și nici nu deranjează pe nimeni. Din contra! La job, totul merge strună. Îți rezolvi sarcinile cu spor și în record de timp, iar lucrurile par pur și simplu a se lega de la sine, chiar și când vine vorba de idei noi sau noi afaceri.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Kaufland România a plantat o pădure egală cu numărul de angajați la Scorțeni, județul Prahova Designerul Diana Nicolaie debutează pe scena artistică cu o expoziție ieșită din tipare, curatoriată de Ioana Ciocan

Nativii Berbec single simt înăuntrul lor o mare dorință de necunoscut, de nou și noi experiențe. În consecință, vor atrage niște situații neobișnuite și incitante, care îi vor pune fix în postura pe care și-o doreau. Se pot naște noi relații de iubire în a doua jumătate a lunii, mai ales pentru cei care aleg să îndrăznească și să își învingă fricile, profitând de noile oportunități.

Horoscop mai 2021 pentru zodia Taur

Influența Soarelui asupra zodiei Taur este una benefică în luna mai, iar Jupiter își joacă și el rolul său legat de viitorul acestei zodii așa că să nu te mire dacă găsești rezolvare unor frământări sau probleme mai vechi. Mai multe, reușești să îți finalizezi niște obiective stabilite în urmă cu câteva luni, să îți refaci veniturile sau să depășești niște pierderi mai vechi, iar acest lucru să îți dea speranța unui nou început financiar alături de persoana iubită. Intervenția lui Venus aduce chiar ideea unei logodne sau căsătorii în peisaj, iar Marte pune multă energie și pasiune în jocul iubirii.

Școala Încrederii începe o Revoluție în Educație și încurajează românii să spună STOP bullyingului și violenței în școli Art Safari Kids se întoarce cu un program nou de artă pe gustul copiilor: ateliere, cursuri intensive și tururi ghidate Călătorește cu metroul și colecționează artă de Theodor Aman și Nicolae Grigorescu!

Foto: De la LightField Studios /Shutterstock

Nativii Taur single au șanse mari să își găsească iubirea vieții mai ales începând cu data de 20 mai când în destinul lor este scris că se pot întâmplă multe lucruri minunate. Există o posibilitate mare să călătoriți în această lună pentru a vă întâlni cu o persoană dragă, iar acest lucru vă face sufletul să cânte și să vibreze de fericire. Probleme de sănătate majore nu vor fi, profesional va merge bine și nu vor fi nici aici mari schimbări așa că vă puteți orienta mai bine către îndeplinirea dorințelor inimii voastre.

Horoscop mai 2021 pentru zodia Gemeni

Poate că debutul lunii mai vă va lua ușor prin surprindere și vă puteți confrunta cu anumite situații neașteptate, dar în a doua jumătate a lunii vă puteți aștepta la o schimbare majoră de energie astrală. Găsiți resursele interioare pentru a rezolva orice provocare, sunteți curajoși și aveți o încredere nezdruncinată în voi înșivă și în căile universului. Tocmai de aceea, universul va lucra în favoarea voastră chiar atunci când vă aștepți mai puțîn.

Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Mâncarea românilor de 1 Mai, trimisă cu tonele în străinătate. „Clienții și-au comandat cu o săptămână înainte caserolele de mici” MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte

Mercur și Venus sunt de partea voastră și vă îmbunătățesc calitățile de lider și prestanța astfel încât vă va fi extrem de ușor să vă motivați echipa și să cooperați excelent cu membrii acesteia. Prima săptămână a lunii mai 2021 vă poate aduce un mic regres financiar și anumite amânări ce nu țin de voi, dar reușiți să vă dați cu un pas în spate și să vedeți lucrurile în mod obiectiv, dintr-o altă perspectivă. În restul lunii, vă reechilibrati financiar și chiar obțineți câștiguri suplimentare.

În relațiile de iubire, empatia și a te pune în locul celuilalt vor fi strategii extrem de utile în a doua parte a lunii când sunteți mai înclinați către conflicte de putere sau control. Calea de mijloc uneori înseamnă armonie.

Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar TOMMY HILFIGER ȘI SHAWN MENDES COLABOREAZĂ PENTRU O COLECȚIE VIZÂND UN VIITOR MAI BUN CU CLASSICS REBORN PENTRU PRIMĂVARA 2023

Horoscop mai 2021 pentru zodia Rac

Sfatul lunii pentru cei născuți sub semnul Racului este acela de a încerca să nu mai amâne lucrurile, ci să acționeze în schimb în mod concret. Mai 2021 poate fi o lună extraordinară pentru Rac din punct de vedere social și profesional așa că nu vă culcați pe o ureche, așteptând să vă pice norocul din cer. Aplicați asiduu pentru jobul visurilor voastre, căutați în mod activ, duceți-vă la interviuri, fiți deschiși posibilităților și înarmați-vă cu încredere, curaj și răbdare. Oportunitățile profesionale vor fi numeroase, profitați de șanse! Rezolvați ce aveți de rezolvat ACUM și nu mâine.

De asemenea, pe plan personal, cu Soarele în Taur, atenția voastră se va învârti în mare măsură în jurul rudelor și al persoanelor apropiate, iar gândurile voastre se vor îndrepta către ei într-un mod activ. Chiar dacă în trecut ați mai avut momente în care ați acționat egoist, concentrându-vă mai mult pe propriile nevoi și dorințe, acum ieșiți din acest cocon și îi răsplătiți pe cei dragi cu devotamentul și afecțiunea voastră. La rândul lor, aceștia vă sprijină în demersurile voastre de viitor de a achiziționa o proprietate sau un teren, posibil chiar o mașină etc.

Cum să obții o masă bogată și sănătoasă de sărbători. Mai multe legume, mai puțin zahăr și multă hidratare PetExpo, cel mai important târg dedicat animalelor de companie, are loc între 19-21 Mai la ROMAERO Băneasa Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate

Foarte probabil să vă revedeți și cu prieteni mai vechi și dragi din trecut, iar această întâlnire va avea efect de terapie pentru voi, vă va deschide și mai bine ochii către lucrurile esențiale și cu adevărat importante.

Citiți continuarea pe pagina următoare >>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri