28 Aprilie 2021 publicat în Horoscop 195 share-uri

Citiți în detalii neștiute previziuni astrologice legate de viitorul tuturor celor 12 zodii în luna MAI 2021 și descoperiți ce le-au rezervat astrele în dragoste, bani și carieră pentru cea de-a 5-a lună a anului. 

Horoscop mai 2021 pentru zodia Leu

Fie că este vorba de propria sănătate, de aducerea pe lume a unui copil sau de niște conversații cu adevărat înălțătoare, prima parte a lunii mai 2021 aduce unele vești cu adevărat bune pentru zodia Leu. Acestea îi vor influența Leului viitorul în perioada următoare de timp și îi vor crește oportunitățile de a-și îmbunătăți viața, sănătatea și relațiile cu ceilalți. Cea de-a doua săptămână a lunii mai, grație lui Venus, vă face să fiți mai afectuoși și mai iubitori față de soț sau persoana iubită și să o copleșiți cu căldura sentimentelor voastre.

Nativii Leu single sunt plini de viață, entuziasm, creativitate și energie în această lună, iar o persoană de sex opus îi privesc cu o nemărginită admirație. Este posibil ca o persoană nouă mai ales să se îndrăgostească lulea de ei și să își mărturisească deschis sentimentele în niște împrejurări mai speciale sau neașteptate.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Designerul Diana Nicolaie debutează pe scena artistică cu o expoziție ieșită din tipare, curatoriată de Ioana Ciocan Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!  

Pe plan profesional, este foarte posibil ca o figură mai autoritară să vă pună la încercare răbdarea și nervii, dar reușiți prin profesionalism să vedeți dincolo de această atitudine și să vă demonstrați adevăratele abilități.

Horoscop mai 2021 pentru zodia Fecioară

Luna mai este o perioadă înfloritoare pentru zodia Fecioara din perspectivă profesională. Aveți un avânt fantastic de a vă demonstra punctul de vedere, de a vă implementa noile idei și de a-i convinge și pe ceilalți de genialitatea lor. Cu meticulozitate, seriozitate și multă putere de muncă chiar reușiți să faceți acest lucru, iar spre sfârșitul lunii este posibil să primiți și niște laude în mod public, în fața celorlalți sau pe rețelele de socializare.

Foto: De la Sergey Nivens /Shutterstock
Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate 6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea

Nativii Fecioară single și căsătoriți/ aflați într-o relație stabilă au un sex-appeal debordant și o carismă ca un magnet. Să nu vă mire dacă vă treziți cu declarații de iubire sau admiratori în jurul vostru indiferent de statutul vostru matrimonial. Vă simțiți flatați, ce-i drept, dar știți foarte bine ce partener minunat aveți acasă și nu vreți să îi dați niciun motiv de gelozie. Nativii single în schimb se pot angaja în flirturi și conversații romantice, în diverse experiențe care îi scot din rutină și îi pun față în față cu persoane noi interesante, chiar extraordinare.

Horoscop mai 2021 pentru zodia Balanță

Începutul lunii mai 2021 aduce puțin stres în relațiile sentimentale ale Balanței în sensul în care această zodie se va simți presată să facă niște compromisuri pe care nu și le dorește în mod neapărat. Sau nu acum. Și nu încă. Tensiunea din relația cu partenerul de viață poate fi însă eliminată dacă alegeți să comunicați sincer, deschis și cu multă iubire și înțelegere unul pentru celălalt (și pentru dorințele voastre reciproce).

Detergentul Perwoll Renew, într-o nouă formulă, mai performantă și mai sustenabilă adidas Club Originals - locul unde noua generație de culturemakers schimbă normele S-a lansat Green Report Podcast – întrebări și răspunsuri cu invitați excelenți pe teme de mediu

La locul de muncă, perioada lunii mai este una constantă și lipsită de evenimentele care se preconizau la începutul ei. Pentru nativii Balanță care lucrează în domeniul comerțului sau al afacerilor, luna mai poate aduce anumite stagnări sau insuficiente fonduri pentru a lansa o nouă idee de afacere. Vei avea încă puțin de așteptat până în iunie când astrele sunt mai favorabile acestui aspect. Educația în schimb primează în luna mai și oportunitățile de a crește și a evolua în acest sens, acumulând cunoștințe noi sau învățându-i pe ceilalți, sunt fantastice. Dacă vă angajați în anumite competiții sau concursuri, veți obține niște rezultate fabuloase și admirația multora.

Este important să acorzi o importanță deosebită și stării tale de sănătate, mai ales în a doua parte a lunii mai. Odihnește-te mai mult, hidratează-te mai bine, consumă mai multe fructe și legume proaspete și asigură-te că faci suficient de multă mișcare încât să faci față cu brio stresului care poate surveni în această perioadă.

Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară Sweeteria deschide prima cofetărie - ciocolaterie fără zahăr din România în Destiny Park Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă)

Horoscop mai 2021 pentru zodia Scorpion

O lună minunată și fericită se vrea a fi luna mai 2021 pentru mulți dintre nativii Scorpion! Dacă aprilie 2021 a adus pentru această zodie anumite limitări, piedici, poate chiar izolare față de cei dragi sau dezamăgiri, luna mai 2021 își va lua din plin revanșa. Această zodie este în al noulea cer în această lună, se bucură din orice, se simte iubită, îndrăgostită și plină de viață și de bucurie. Și cel mai important… experimentează din plin un puternic și intens sentiment al libertățîi personale, indiferent de formă în care se manifestă acesta.

Jupiter aduce și el anumite schimbări pozitive în a doua jumătate a lunii mai, mai ales pe plan familial, ceea ce vă ia o piatră de pe suflet și vă simțiți nespus de ușurați. La locul de muncă, instinctele voastre funcționează excelent, iar inițiativele voastre anterioare devin extrem de apreciate. Sunteți recompensați în mod direct cu o mărire de salariu sau niște bonusuri financiare binemeritate.

Nativii Scorpion single se angajează în anumite interacțiuni cu o persoană de sex opus, doar că acestea se pot dovedi ca având și o latură karmică, ceea ce le poate face dificile pe viitor. Dacă începutul este atât de greoi, vă gândiți serios dacă merită să vă acordați o șansă și foarte probabil că veți cere sfatul unei persoane mai înțelepte din anturajul vostru.

Citiți continuarea pe pagina următoare >>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri