28 Aprilie 2021 publicat în Horoscop 195 share-uri

Citiți în detalii neștiute previziuni astrologice legate de viitorul tuturor celor 12 zodii în luna MAI 2021 și descoperiți ce le-au rezervat astrele în dragoste, bani și carieră pentru cea de-a 5-a lună a anului. 

Horoscop mai 2021 pentru zodia Săgetător

Luna mai 2021 este pentru zodia Săgetător o gură de aer proaspăt și de liniște. Ai muncit enorm în ultima perioadă și eforturile depuse au început să se facă resimțite așa că simți nevoia să te detașezi un pic și să te reintorci și către propria persoană. Da, încă te așteaptă multe responsabilități, proiecte și angajamente, dar le pui puțin pe pauză astfel încât să ai timp să îți tragi sufletul, să te regenerezi și să îți reîncarci bateriile. Nu este deloc exclus să te angajezi în mici excursii sau călătorii fie singură, fie alături de persoana iubită, o persoană apropiată sau un coleg.

Mai mult, te întâlnești cu prieteni dragi în această perioadă și cunoști și persoane noi, iar aceste conexiuni îți hrănesc sufletul și îl umplu de bucurie și un nou entuziasm.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Designerul Diana Nicolaie debutează pe scena artistică cu o expoziție ieșită din tipare, curatoriată de Ioana Ciocan Călătorește cu metroul și colecționează artă de Theodor Aman și Nicolae Grigorescu!

Marte nu prea încurajează noile relații de dragoste pentru nativii Săgetător, dar dacă totuși vei cunoaște pe cineva, legătura dintre voi va fi extrem de puternică, având șanse enorme să fie și permanentă. Viața nativilor Săgetător căsătoriți este plăcută în această lună, fără întâmplări sau evenimente speciale.

Horoscop mai 2021 pentru zodia Capricorn

La nivel relațional, comunicarea cu partenerul de viață este excelentă în luna mai pentru nativii Capricorn. Acesta vine cu idei noi de activități și planuri de făcut în doi și învățați din nou să vă relaxați împreună și să vă bucurați unul de celălalt. Vă simțiți înrădăcinat și împuternicit să vă exprimați afecțiunea și tandrețea față de partener, dar și sexualitatea. Să nu vă mire dacă se anunță o nouă sarcină în această perioada, iubirea este înfloritoare, iar fertilitatea crește și ea în astfel de circumstanțe.

Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Mâncarea românilor de 1 Mai, trimisă cu tonele în străinătate. „Clienții și-au comandat cu o săptămână înainte caserolele de mici” Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!  

Pe de altă parte, anumiți nativi Capricorn se angajează în diverse aniversări și celebrări (profesionale, sociale sau personale, ale unor cunoștințe/prieteni) în prima parte a lunii, evident cu toate măsurile de rigoare care se cuvin în plină pandemie. Aici, nativii single, ajutați de dinamicul Marte care se plimbă în plan astral în beneficiul lor, pot întâlni o persoană care le va da lumea peste cap și care îi va face să își asume rapid angajamentul unei noi relații serioase. Aveți grijă însă la insomnii și nopțile nedormite și nu ezitați să încercați meditația dacă aveți probleme în acest sens. A doua perioadă a lunii este solicitantă din punct de vedere profesional și se anunță ceva schimbări de obiective din partea superiorilor.

Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate 6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea

Horoscop mai 2021 pentru zodia Vărsător

Dragi Vărsători, în sfârșit a sosit momentul vostru! Considerați luna mai 2021 drept sfârșitul anumitor probleme pentru voi sau finalizarea unor chestiuni importante a căror rezolvare atârna în suspans și instabilitate de ceva timp, suficient de mult încât să vă provoace stres și nopți nedormite. Astfel, planetele se aliniază în favoarea voastră în cea de-a cincea lună a anului și veți duce la finalitate ceea ce v-ați propus la începutul anului, indiferent că este vorba de finalizarea unor acte, ducerea la bun sfârșit a unui plan mai vechi, încheierea unei afaceri sau reuniunea cu persoana iubită.

În sfârșit, limitările și restricțiile care parcă vă urmeau chiar și în aspectele cele mai nesemnificative ale vieții de zi cu zi se evaporă. Vă simțiți mulțumiți și plini de satisfacție, aliniați cu universul care a cooperat cu voi pentru a vă îndeplini visurile, indiferent de amânările și obstacolele care s-au interpus în drumul vostru. Vă simțiți ușurați, de parcă ați avea aripi și doriți să celebrați și să sărbătoriți luna întreagă.

Detergentul Perwoll Renew, într-o nouă formulă, mai performantă și mai sustenabilă adidas Club Originals - locul unde noua generație de culturemakers schimbă normele S-a lansat Green Report Podcast – întrebări și răspunsuri cu invitați excelenți pe teme de mediu

Fiindcă vă simțiți eliberați, puteți da frâu liber și dorinței voastre de a iubi și de a fi iubiți. Nativii Vărsător single jonglează cu ideea de a descoperi din nou sensul iubirii în viețile lor, chiar dacă ne referim la contactul cu o nouă cultură sau perspective inedite ale minții și sufletului. Cei single se pot împăca sau formă o nouă reuniune cu cineva din trecutul lor, iar cei căsătoriți își pot vedea îndeplinit visul de a deveni părinți din nou.

Horoscop mai 2021 pentru zodia Pești

Nativii Pești sunt plini de creativitate în toate palierele vieții lor și reușesc să îi stimuleze și să îi motiveze și pe ceilalți în această direcție. Unii Pești își ajută necondiționat familia și vin cu sfaturi financiare foarte pertinente, care se vor dovedi cu adevărat inspirate și deschizătoare de drumuri. În plus, anumite chestiuni familiale mai vechi se rezolvă cu mult calm și blândețe.

Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară Sweeteria deschide prima cofetărie - ciocolaterie fără zahăr din România în Destiny Park Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă)

Luna mai 2021 poate fi o lună solicitantă pentru nativii Pești angajați în câmpul muncii, cu multă alergătură și chestiuni practice de rezolvat. Este posibil ca unii dintre aceștia chiar să își mute biroul sau să își mute locuința cu totul. Cei care își doreau să lucreze în străinătate sau să se mute permanent acolo, își pot vedea visul cu ochii în această lună căci primesc o propunere de job foarte bună și avantajoasă din punct de vedere financiar. Vă ajută și recomandările unor prieteni aflați în niște poziții cheie. Aceștia vă prezintă celorlalți într-o lumină bună și favorabilă, ceea ce este și adevărat, evident, căci sunteți o persoană extrem de competentă și serioasă, cu multe abilități.

În ceea ce privește sănătatea, este indicat să fiți atent la sistemul vostru osos și să nu vă suprasolicitați încheieturile și articulațiile. În relațiile de iubire, transparența în gânduri și idei reprezintă cheia evitării neînțelegerilor în cuplu. Nu luați decizii pripite dacă sunteți proaspăt căsătoriți sau ați intrat recent într-o relație. Gelozia este nejustificată în această perioadă.

Foto fr si main: De la chairoij /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri