31 Martie 2021 publicat în Horoscop 1051 share-uri

Citiți principalele previziuni astrologice care vizează viața, cariera, dragostea, finanțele și sănătatea celor 12 zodii în luna aprilie 2021. 

Horoscop aprilie 2021 pentru zodia Balanță

Pentru zodia Balanță, aprilie 2021 se anunță a fi o luna benefică pentru a-și face curat în problemele lor și a le rezolva pe rând, cu tact și cu răbdare. Tergiversarea nu mai este deloc o soluție pentru Balanță în a două lună a primăverii.Reușești cu ușurință să îți canalizezi energia în direcția potrivită astfel încât îți bifezi marea majoritate a obiectivelor, iar la final vei fi extrem de mândră de tine și de cât de multe ai reușit să faci într-un timp relativ scurt. Ai parte de mult entuziasm în muncă, speranță în a reuși în ceea ce ți-ai propus, eficiență la locul de muncă și zile vesele și fericite. Ești atentă la propriile nevoi și le onorezi cum se cuvine, dar cel mai important este că le raportezi și la conexiunea ta cu ceilalți.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Luna plină în Balanță de pe 6 aprilie ne învață puterea iubirii echilibrate. Vindecarea unor relații!   Acestea sunt cele 2 zodii puternic influențate de Eclipsa de Soare de pe 20 aprilie: Au o întâlnire specială cu propriul destin!
Intrarea lui Venus în zodia Taur pe 14 aprilie coincide cu intrarea acestei planete în cea de-a 8-a casă a Balanței, casa intimității, a senzualității, a morții și a transformării. Înțelegeți deci ce nivel de profunzime pot atinge sentimentele voastre în această perioadă. O asemenea poziționare a lui Venus este și despre renaștere și binecuvântări, despre un nou început în dragoste, despre posibilitatea de a înlocui obiceiuri toxice și nocive pentru viața de cuplu cu unele sănătoase, de bun augur.

Nativii Balanță single întâlnesc pe cineva de care se simt puternic atrași fizic, dar își doresc totodată o conexiune profundă și o experiență transformatoare, așa că nu se angajează în nimic până când nu sunt siguri că au parte de ceea ce își doresc.

Scurt GHID de supraviețuire în vreme de Mercur Retrograd: ce să faci în perioada 21 aprilie-14 mai 2023 MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Incredibila Eclipsă Solară HIBRIDĂ și prima din 2023 (19-20 Aprilie în Berbec): învingem KARMA și plantăm sămânța speranței în sufletul nostru, din care ar putea crește ceva fabulos

Horoscop aprilie 2021 pentru zodia Scorpion

În viața de familie a zodiei Scorpion, planetele Saturn și Jupiter fac un pic de vâlvă și promovează parcă haosul și situațiile complexe, dar prudența și delicatețea de care dai dovadă în a le gestiona te fac să ieși cu zâmbetul pe buze și fruntea sus din orice situație de viață cu care te-ai confrunta. În plus, intrarea lui Venus în cea de-a 7-a casă a Scorpionului, casa parteneriatelor, presupune că vei acționa tranșant și hotărât, dar înspre binele tuturor.

În relația de cuplu a Scorpionului, aspectul creat de Marte în pătrar cu Neptun pe 9 aprilie îți ascute sentimentele romantice, afecțiunea și tandrețea față de partenerul de viață, care se simte un privilegiat al sorții. Simți nevoia să petreci mai mult timp de calitate cu persoana ta iubită, să vă implicați în diverse activități de cuplu și totodată să aduci în discuție un subiect delicat precum aducerea pe lume a unui copil.

Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire

În ceea ce îi privește pe nativii Scorpion single sau aflați într-o relație la distanță, trebuie să spunem că ultima săptămână a lunii favorizează călătoriile din dragoste sau cele cu scopul de a oficializa o logodnă sau o nuntă. Sănătatea îți este bună, dar anumite îngrijorări legate de o persoană dragă sunt cât de poate de reale. Incerci alături de ea să găsești cele mai bune soluții și medici pentru problema sa de sănătate.

Horoscop aprilie 2021 pentru zodia Săgetător

Aprilie 2021 este o lună minunată pentru Săgetători, mai ales pentru cei single. 3 planete mari sunt de partea lor: Soarele, Jupiter și Saturn, ghidându-i și creând circumstanțele potrivite pentru a-și întâlni sufletul pereche, dar și aventura vieții lor. Luna Nouă în Berbec de pe 11 aprilie încurajează și ea flirturile, jocurile amoroase, schimburile de cuvinte și energiile în contradictoriu, foarte probabil făcând loc unui nou început în dragoste.

Pe de altă parte, Marte aduce pasiune, senzualitate și fericire în relațiile stabile sau căsniciile Săgetătorilor, aceștia înțelegându-și în totalitate propriile sentimente, dar și pe ale partenerilor de viață. Acolo unde era nevoie de mai mult spațiu, acesta va fi oferit, iar unde mai era loc pentru îmbunătățirea vieții sexuale și a comunicării, locul acela va fi umplut. Așadar, odată cu 14 aprilie, intrarea lui Venus în cea de-a 6-a casă a sănătății, putem vorbim chiar și despre sănătatea relațiilor tale. Având grijă de tine și de nevoile tale emoționale, mentale și fizice, te poți îngriji și de calitatea relației cu partenerul de viață.

La locul de muncă ai parte de un volum mare de muncă și de proiecte noi. Chiar dacă te vei simți copleșit uneori, vei avea parte de sprijinul unor oameni influenți din anturajul tău. De asemenea, dacă ești antreprenor sau ai propria afacere, îți vei îmbogăți cercul social cu persoane nou cunoscute și schimburi prolifice de idei și sfaturi.

Citiți continuarea pe pagina următoare >>>

Foto int: De la Natalia Hubbert /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri