31 Martie 2021 publicat în Horoscop 1051 share-uri

Citiți principalele previziuni astrologice care vizează viața, cariera, dragostea, finanțele și sănătatea celor 12 zodii în luna aprilie 2021. 

Horoscop aprilie 2021 pentru zodia Capricorn

Pentru zodia Capricorn, tonalitatea atmosferei lunii aprilie 2021 are mult de-a face cu căminul, familia, locuința și tot ceea ce ține de acestea. Luna Nouă de pe 11 aprilie îți luminează cea de-a 4-a casă. Prin urmare, timpul petrecut în confortul propriei locuinței sau lângă cei dragi contează enorm pentru tine în această perioadă, la fel ca și conversațiile pline de profunzime și afecțiune care îți întăresc sentimentul de confort emoțional.

Chiar dacă Mercur îți activează cea de-a 4-a casă pe 3 aprilie și te face mai visător și mai puțin dispus să ai de-a face cu tot ce ține de aspectul pragmatic și onorarea responsabilităților, nu este nimic greșit în a-ți sonda mai bine propriile sentimente, dar și sentimentele celorlalți. Oricine are nevoie de un timp cu el însuși, de un moment de respiro pentru a-și reîncărca bateriile.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Pe plan profesional, lucrurile merg bine în ciuda pandemiei, relațiile cu colegii, chiar dacă de la distanță, sunt înfloritoare. Simți însă nevoia acut să ieși din rutină așa că să nu te mire dacă vei veni cu propuneri și sugestii despre cum ați putea aduce noul în activitățile voastre profesionale.

Dacă ești single, visezi la o vacanță pe alte meleaguri, iar Venus, Mercur și Soarele îți accentuează creativitatea, bucuria și dorința de a explora lumea și de a experiementa viață într-o modalitate mai plină de sens. Să nu te miri dacă lași toate grijile deoparte și planifici last minute o călătorie luându-ți, bineînțeles, toate măsurile de siguranță și precauție care se cuvin în această pandemie. Fie că vei reîntâlni o persoană din trecutul tău, fie că te vei duce într-un loc complet necunoscut, este foarte posibil să ai parte de o dragoste fulger. Conjucția Venus-Uranus chiar în casa pasiunii nu este deloc întâmplătoare. Există o foarte mare probabilitate să te îndrăgostești de cine te-ai aștepta mai puțin.

Horoscop aprilie 2021 pentru zodia Vărsător

Pentru Vărsător, ultima parte a lunii martie a fost un fel de roller coaster emoțional și este foarte posibil ca mulți nativi să fi traversat o perioadă dificilă, cu situații familiale imprevizibile și complexe, în care au avut multe de învățat și de gestionat. Aprilie 2021 promite însă mai multe liniște și stabilitate, un schimb benefic de idei și soluții între Vărsător și rudele sale apropiate (frați, părinți, copii) în urma căruia îți vei schimba un pic modul în care privești viața. Va trebui să cooperezi cu familia pentru a găsi soluții sau rezolvări unor probleme mai vechi și să îți stăpâneșți emoțiile copleșitoare. Vei reuși în același timp să îți înțelegi anumite atașamente mai vechi și patternuri familiale, dar și ce anume ai de făcut pentru a-ți îmbunătăți propria karmă.

Prima parte a lunii este cu precădere prielnică nativilor Vărsător tineri aflați în căutarea dragostei căci o găsesc cu ușurință. Cei maturi primesc vești surprinzătoare de la o persoană din trecutul lor, poate chiar o propunere de reluare a relației.

Foto: De la Dzhulbee /Shutterstock

Nativii Vărsător căsătoriți sau implicați într-o relație stabilă se refugiază în brațele partenerului de viață, iar acolo vor găsi un refugiu călduros, înțelegere, iubire, afecțiune și empatie. Relația de cuplu se aprofundează și se sudează mai bine ca niciodată. Dacă planificați o sarcină nouă, aveți toate șansele de reușită. Chiar dacă își onorează cu brio îndatoririle profesionale, mintea și energia Vărsătorilor sunt canalizate în această perioadă cu precădere în alte direcții. Mulți Vărsători investesc în această perioadă într-o achiziție nouă importantă precum o casă sau mașină, alții în propria sănătate sau a celor dragi, iar alții îți trag pur și simplu sufletul și învață să se și relaxeze.

Horoscop aprilie 2021 pentru zodia Pești

Cu sprijinul astrelor, zodia Pești are parte în aprilie 2021 are parte de o mare mobilizare de forțe și energie. Astfel, pe plan profesional, nativii Pești negociază cu dibăcie un salariu mai mare, aplică asiduu pentru un nou job, iar Saturn și Jupiter aduc în viața acestora noi oportunități de dezvoltare, progres sau câștiguri suplimentare. Este esențial să te debarasezi de temerile tale în această perioadă, să te înarmezi cu răbdare și curaj și să permiți lucrurilor să se întâmple. Schimbările și transformările bat la ușa atât pe plan financiar, cât și plan personal.

Cu partenerul de viață funcționați precum un duo, iar dacă ai anumite îngrijorări legate de o persoană din familia sau anturajul tău, acesta îți va oferi sfaturi de viață pertinente și obiective, dar și tot sprijinul său, indiferent de deciziile pe care le vei lua vizavi de aceasta.

Viața amoroasă a nativilor Pești single la sfârșitul lunii aprilie este influențată deopotrivă de Venus, Mercur și Soare, când există șanse mari să te angajezi într-o nouă relație romantică. Sănătatea este bună și nativii Pești reușesc să își facă analizele de rutină, ținând sub control afecțiunile minore și simțindu-se excelent din punct de vedere fizic.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri