25 Februarie 2021 publicat în Horoscop 806 share-uri

Horoscop martie 2021: Descoperiți principalele previziuni astrologice legate de viața, dragostea, sănătatea, cariera și finanțele celor 12 zodii ale horoscopului în prima lună a primăverii 2021.

Horoscopul lunii Martie 2021 pentru zodia Capricorn

Martie 2021 este pentru zodia Capricorn o lună liniștită, dar interesantă din punct de vedere emoțional. Conjucturile astrale sunt de așa natură încât Capricornii lucrează asiduu la a-și îmbunătăți relațiile de dragoste și a-și resuscita legătura cu partenerul de viață. Armonia și atmosfera plină de pace sunt priorități în familia Capricornului în această lună. Acordă astfel o importanță mare partenerului de viață, stării de bine a acestuia și a binelui general al relației. Acolo unde sunt probleme, Capricornul își suflecă mâinile și este hotărât ca prin comunicare, căldură, sinceritate și încredere să le rezolve. Ești dispusă să fii deschisă față de emoțiile partenerului și urmărești să le înțelegi.

Venus aduce șanse mari pentru nativii single de a-și întâlni perechea vieții lor prin intermediul jobului, mai ales în a doua săptămână a lunii. Dacă îți place cineva cu adevărat și o percepi ca fiind o persoană timidă, îți faci curaj și faci tu primul pas înspre aceasta, mărturisindu-ți sentimentele. Nu amesteca însă afacerile cu plăcerea! La locul de muncă, abilitățile tale de negociere sunt extrem de apreciate și îți pot aduce colaborări productive în viitor.

Horoscopul lunii Martie 2021 pentru zodia Vărsător

Martie 2021 poate fi o lună bună pentru Vărsători dacă reușesc să se detașeze un pic de propria viață și percep lucrurile ca pe un joc. Micile tensiuni sau conflicte sunt posibile în cuplul format de Vărsător, existând tendința ca fiecare partener să întrerupă comunicarea și să își apere spațiul personal. Nu cădeți în această capcană și evitați extremele, alegând calea compromisului ori de câte ori este posibil! Unii Vărsători single sunt bulversați de apariția temporară în peisajul lor emoțional a unei persoane din trecute, față de care încă mai au sentimente, chiar acum, când se simt puternic atrași de o nouă persoană cu care interacționează destul de des în cercul lor social.

Pe de altă parte, relațiile de prietenie sunt și ele bine aspectate în această perioadă. Un prieten apropiat are nevoie de ajutorul sau de sprijinul Vărsătorului, însă întâlnirile cu acesta nu au loc în condiții normale, ci mai mult online. Îți recomandăm ca în această lună, măcar din când în când, să te eliberezi de presiunile externe și de așteptările celorlalți, și să ai în schimb grijă și de tine.

Pe plan profesional, Vărsătorul se poate confrunta cu unele amânări, promovări sau chiar schimbări de specializare, însă este posibil să ți se dea pe mâini un proiect masiv, care îți va aduce venituri considerabile în foarte scurt timp. De acum încolo, prosperitatea bate la ușile Vărsătorului.

Horoscopul lunii Martie 2021 pentru zodia Pești

Stilul de viață în sine se va afla în centrul preocupărilor zodiei Pești în luna martie 2021. Nu stați deloc rău cu sănătatea, dar sunteți hotărâți să vă îmbunătățiți dieta, să faceți mai multă mișcare și să implementati schimbări pozitive în viața voastră acolo unde posibil. Nu putem decât să vă felicităm și să vă susținem, chiar și virtual, în demersurile voastre. În plus, datorită lui Neptun, veți fi capabili să luați decizii potrivite pentru voi și pentru cei dragi în această perioadă, iar dacă vă confruntați cu situații mai puțin plăcute, veți găsi ieșirea din ele. Este foarte posibil ca membrii mai în vârstă ai familiei voastre să vă solicite părerea și implicarea în anumite chestiuni practice ce țin de organizarea sau repararea locuinței și să vă alocați timp rezolvării acestor chestiuni.

Luna Nouă de pe 13 martie pică de asemenea chiar în zodia Pești, ascuțindu-vă intuiția la maximum, dându-vă putere și forță de muncă, dar și multă creativitate care se va manifesta chiar și în cele mai banale aspecte ale vieții voastre. Venus și Soarele au un efect pozitiv asupra prosperității zodiei Pești în perioada următoare și o veți simți în viața voastră sub diverse forme (cadouri, o mărire de salariu, o invitație de business sau călătorie în afară, plata unei datorii mai vechi față de voi etc).


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri