5 Iunie 2013 publicat în Horoscop 149 share-uri

Pluto in astrograma natala poate fi asemanat cu un profesor mai dur, dar care intotdeauna reuseste sa ne invete cele mai bune lucruri pentru evolutia noastra. Metoda prin care acesta actioneaza este curatarea totala de energiile si tiparele invechite ori toxice pentru noi – cu sau fara voia noastra. Partea cea mai buna este ca, odata ce am realizat potentialul plutonian intens transformator si in ce sector de viata se manifesta, putem intampina schimbarea cu bratele deschise, bucurandu-ne de o sursa inepuizabila de forta interioara.

Astrograma cu Pluto in casa 7

Daca Pluto se afla in casa VII in astrograma ta natala, atunci esti inzestrata cu capacitatea de a-ti descoperi puterea interioara prin intermediul relatiilor apropiate (de dragoste sau de parteneriat) in care esti implicata. Este foarte posibil sa atragi mai multi parteneri puternici, posesivi sau dominatori in viata ta si sa-ti reclami puterea in urma unor confruntari relationale.

In plus, ai nevoie de implicare intensa in acest capitol al vietii tale, iar influenta pe care o exerciti asupra partenerilor tai este la randul ei extrem de importanta. De aceea, lectia ta plutoniana se refera la a invata sa cooperezi cu iubitul sau partenerul tau si sa renunti la propriile tale tendinte de a controla in relatie.

Astrograma cu Pluto in casa 8

Daca Pluto se afla in casa VIII in astrograma ta personala, atunci ai o atractie innascuta catre lucrurile ascunse, intunecate sau considerate tabu. Esti foarte buna la descifrarea psihologiei celor de langa tine si ai nevoie de relatii profunde si transformatoare in viata ta, inclusiv pe plan sexual [...]

Daca nu accepti in totalitate aceasta latura intensa si misterioasa a ta, este posibil sa atragi in viata ta parteneri prin intermediul carora sa te confrunti cu fricile, dar si cu nevoile tale adanci. Oricum ar fi, potentialul imens de interiorizare si (auto)vindecare cu care esti inzestrata nativ te va ajuta sa depasesti cu bine toate probele pe care viata ti le scoate in cale.

Astrograma cu Pluto in casa 9

Atunci cand Pluto se afla in casa IX in harta ta natala, esti inzestrata cu multa intuitie si cu capacitatea de a primi mesaje subtile prin intermediul viselor. Ai o minte patrunzatoare si un sistem de credinte bine definit. Uneori ai tendinta de a-ti impune opiniile si viziunea despre lume asupra celor de langa tine.

Ai o buna capacitate de convingere si puterea de a-i inspira pe ceilalti. Totusi, lectia ta plutoniana se refera la respectarea libertatii de gandire si de credinta a celorlalti. Contactul cu strainatatea, cu lumile subtile sau studiile inalte pot avea efecte profund regeneratoare pentru tine in aceasta viata.

Astrograma cu Pluto in casa 10

Daca Pluto se afla in casa X in astrograma ta, atunci esti inzestrata cu inclinatia nativa catre a detine puterea pe plan social, chiar daca este vorba despre cea mai mica unitate sociala - familia. Esti ambitioasa si dai dovada de multa determinare in tot ceea ce faci, mai ales pe planul carierei. Te poti intalni uneori cu probe neasteptate pe plan profesional, care iti dau insa sansa de a-ti descoperi in totalitate resursele interioare.

Deseori, cariera aleasa este o vocatie si ea iti va da sansa de a te bucura de succesul mult-ravnit, atata timp cat pastrezi mereu in tine dorinta de a-i ajuta pe ceilalti. De altfel, modalitate in care reusesti sa depasesti provocarile vietii poate deveni un model demn de urmat pentru cei din jurul tau.

Astrograma cu Pluto in casa 11

Atunci cand Pluto se afla in casa XI in harta ta natala, prietenii si grupurile cu viziuni comune joaca un rol foarte important pentru tine. Vei cunoaste multi oameni interesanti de-a lungul timpului, care te vor invata lectii importante legate de idealurile tale. Uneori ei pot iesi destul de brusc din viata ta, insa toate aceste schimbari sunt benefice pentru evolutia ta [...]

Implicarea ta in diverse asociatii poate aduce mult bine pentru multi oameni, mai ales dupa ce devii pe deplin constienta de intensitatea aspiratiilor tale sociale.

Astrograma cu Pluto in casa 12

Daca planeta Pluto se afla in casa XII in astrograma ta natala, atunci lectia ta plutoniana se refera la descoperirea tariei tale interioare. Este posibil sa fii nevoita sa treci prin anumite probe existentiale spre a-ti scoate la iveala si vindeca fricile cele mai profunde. Odata insa acest pas facut, vei descoperi un imens potential de regenerare, atat pentru tine, cat si pentru ceilalti.

Esti atrasa de elucidarea misterelor vietii si ale mortii si ai posibilitatea de a intelege lucruri care raman ascunse multor oameni. De-a lungul vietii vei avea posibilitatea de a deveni pe deplin constienta de contactul cu lumea ta interioara si cu energiile subtile, ceea ce va avea un efect profund regenerator asupra psihicului si idealurilor tale.

Andreea Peticaru

Foto fr si main: Jozef Klopacka /Shutterstock

Iti recomandam sa citesti si:

Horoscopul Egiptean al Sufletului

Horoscopul Norocului: Marele Benefic si binecuvantarile astrale din harta natala

Horoscopul norocului financiar: top 5 zodii care atrag banii ca un magnet!

Luna in zodii: fascinantul teritoriu al Emotiei si Instinctului

Ghidul astrologic al zilei de nastere: Te-ai nascut, 7 planete au predispus...


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri