7 Iunie 2013 publicat în Horoscop 7 share-uri

Zodia natala iti poate oferi informatii utile si interesante despre personalitatea, nevoile si aspiratiile viitoare ale copilului tau. Afla mai jos care sunt inclinatiile sale native, ce il face deosebit si cum il poti educa in modul cel mai bun cu putinta.

Horoscopul copiilor: zodia Berbec

Daca copilul tau este nascut sub semnul infocatului Berbec, atunci el se remarca printr-o energie fizica inalta, prin entuziasm, curaj si incredere in sine. In plus, rabdarea si constanta nu se afla printre punctele lui forte.

De aceea, copilul din zodia Berbec are nevoie de stimulare permanenta spre a-i mentine interesul treaz, fara insa a investi sume mari de bani in jucarii sau distractii de care se va plictisi repede. Energia lui fizica trebuie consumata prin activitati cat mai dinamice, cum ar fi gimnastica, atletismul, fotbalul sau dansurile sportive.

In plus, Berbecutii nu se vor supune niciodata regulilor foarte stricte. Insa au nevoie de un simt al disciplinei si vor reactiona mult mai bine daca li se explica necesitatea tuturor regulilor de respectat.

Horoscopul copiilor: zodia Taur

Daca copilul tau este nascut in zodia Taurului, atunci este un copil cu putine pretentii, care insa are nevoie de multe gesturi de afectiune fizica spre a se simti iubit si protejat.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire

De asemenea, disciplina si un orar regulat de dormit, mancat si activitati este esential pentru copilul din zodia Taur.

Fiind guvernat de zeita frumusetii, Venus, acest copil se poate dovedi talentat inca de mic la diverse indeletniciri artistice, care ii pot aduce multa implinire daca este incurajat sa le practice. [....]

Foto@Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri