7 Iunie 2013 publicat în Horoscop 7 share-uri

Zodia natala iti poate oferi informatii utile si interesante despre personalitatea, nevoile si aspiratiile viitoare ale copilului tau. Afla mai jos care sunt inclinatiile sale native, ce il face deosebit si cum il poti educa in modul cel mai bun cu putinta.

In plus, Taurasul nu lasa niciodata vreo tema, activitate sau proiect neterminate, insa are mare nevoie sa fie lasat sa lucreze in ritmul lui pentru a obtine cele mai bune rezultate.

Horoscopul copiilor: zodia Gemeni

Daca copilul tau este nascut sub semnul mental al Gemenilor, atunci va da dovada inca de mic de multa atentie, de perspicacitate si va fi probabil foarte vorbaret. Acest copil este inclinat nativ catre diversitate si se va descurca cel mai bine cand va avea mai multe tipuri de activitati sau de jucarii pe care sa le alterneze.

In acelasi timp, copilul din zodia Gemeni trebuie incurajat sa finalizeze, cand este cazul, proiectele deja incepute, deoarece tendinta nativa este de a trece superficial peste detalii, fara finalitate sau dorinta de aprofundare.

O alta trasatura importanta a acestui copil este dorinta permanenta de cunoastere. De aceea, el are nevoie de explicatii detaliate legate de orice lucru si de accesul la activitati cat mai antrenante din punct de vedere mental si comunicational.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Horoscopul copiilor: zodia Rac

Daca copilul tau este nascut in zodia Racului, atunci el se va dovedi foarte emotional inca de mic. Schimbarile sale bruste de dispozitie pot fi prevenite prin pastrarea unui mediu cat mai familiar in jurul copilului, unde sa se afle toate jucariile si obiectele sale dragi (chiar daca sunt multe la numar).

In plus, gesturile tactile de exprimare a afectiunii sunt cu adevarat benefice pentru copilul din Rac - o zodie protectoare, dar care are nevoie sa se simta la randul ei ocrotita.

Pe de alta parte, acest copil trebuie invatat sa lucreze atat cu tendinta nativa de a-i manipula emotional pe ceilalti, cat si cu aceea de a-si ascunde uneori sentimentele.

Horoscopul copiilor: zodia Leu

Daca copilul tau este nascut in sub semnul stralucitorului Leu, atunci el are nevoie de multa atentie si de complimente cat mai dese. Iar criticile, pentru a fi constructive, trebuie de asemenea <impachetate> intr-un ambalaj frumos, ideal impreuna cu cateva aprecieri sincere, pentru a nu fi din start respinse ca nefondate.

Personalitatea lui puternica si auto-centrata se va manifesta inca de mic. De aceea, copilul din zodia Leu trebuie invatat sa imparta cu ceilalti si sa respecte la randul sau dorintele celor din jur [....]

Foto@Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri