5 Iunie 2013 publicat în Horoscop 149 share-uri

Pluto in astrograma natala poate fi asemanat cu un profesor mai dur, dar care intotdeauna reuseste sa ne invete cele mai bune lucruri pentru evolutia noastra. Metoda prin care acesta actioneaza este curatarea totala de energiile si tiparele invechite ori toxice pentru noi – cu sau fara voia noastra. Partea cea mai buna este ca, odata ce am realizat potentialul plutonian intens transformator si in ce sector de viata se manifesta, putem intampina schimbarea cu bratele deschise, bucurandu-ne de o sursa inepuizabila de forta interioara.

Nu intamplator, planeta Pluto este asociata in astrologie cu mitul pasarii Phoenix ce renaste din propria-i cenusa. Si asta deoarece, in sectorul de viata in care actioneaza, Pluto ne cere sa dam drumul complet la ceva pentru a lasa loc acolo unor energii mult mai bune pentru noi si pentru drumul nostru in viata.

De altfel, iluzia controlului este una dintre temele la care face referire Pluto in harta natala, alaturi de lupte pentru putere, razvratire, de-construire pentru a ajunge la regenerare, transformare si vindecare. Descopera mai jos ce iti dezvaluie pozitionarea lui Pluto in case astrologice si pregateste-te sa te bucuri de potentialul sau intens transformator!

Pentru aceasta, afla care este pozitia planetei Pluto in harta ta natala, introducand data, ora exacta si locul nasterii tale in rubricile din tabelul acesta. In pagina generata iti vor aparea trei noi tabele. In cel de-al treilea tabel (intitulat Planets in the houses) vei regasi pozitia planetei Pluto in harta ta natala (Pluto in...). Afla in continuare in ce sector de viata (dat de casa astrologica a lui Pluto) schimbarea va fi mereu de partea ta!

Astrograma cu Pluto in casa 1

Atunci cand Pluto se afla in casa I in harta ta natala, personalitatea ta este puternic influentata de nevoia plutoniana de control si auto-transformare. Dai dovada de multa determinare si esti pregatita sa-ti aperi idealurile cu orice pret, uneori in detrimentul dorintelor si nevoilor celor de langa tine. De aceea, lectia ta plutoniana se refera la a invata sa devii mai flexibila in viata.

Latura ta razboinica poate ascunde uneori momente de neincredere si frica de a nu fi respinsa de ceilalti. Insa ceilalti te vor vedea mereu drept o persoana puternica si vor fi iremediabil atrasi de aura de mister pe care o proiectezi in jurul tau.

Astrograma cu Pluto in casa 2

Daca Pluto se afla in casa II in harta ta natala, atunci securitatea materiala este de o mare importanta pentru tine si dai dovada de un instinct financiar puternic. Te poti dovedi destul de posesiva in ceea ce priveste lucrurile tale personale si nu accepti ca ceilalti sa se atinga de ele fara sa fii intrebata mai intai [...]

Lectia ta plutoniana se refera la a invata sa dai drumul pe parcurs la controlul strict pe care il exerciti asupra posesiunilor din viata ta. Pana la urma, cand ajungi sa-ti recunosti pe deplin valoarea interioara, iti dai seama ca nu exista nimic important pe lume care sa-ti poata fi luat cu adevarat.

Astrograma cu Pluto in casa 3

Daca Pluto se afla in casa III in astrograma ta natala, atunci esti inzestrata cu o putere de observatie si de analiza iesita din comun. Tot ceea ce te inconjoara este trecut prin filtrul gandirii tale si nu accepti nicio informatie de-a gata.

Iti place sa descoperi intelesurile ascunse din spatele realitatii aparente si nu te dai batuta pana nu obtii raspunsurile de care ai nevoie. Lectia ta plutoniana se refera insa la a da drumul asupra controlului strict exercitat asupra realitatii prin gandire, spre a gasi raspunsurile cautate acolo unde te astepti mai putin.

Astrograma cu Pluto in casa 4

Atunci cand Pluto se afla in casa IV in harta ta natala, el indica o personalitate marcata semnificativ de atitudinea unuia dintre parinti sau a amandurora. Familia natala si caminul ocupa un loc foarte important in viata ta, insa efectul lor poate fi atat pozitiv, cat si inhibitor.

Este de asemenea posibil sa simti nevoia de a-ti exprima tendinta de control in sanul familiei tale. Oricum ar fi, lectia ta plutoniana se leaga de acest sector de viata, a carui influenta se va dovedi profund regeneratoare pentru tine.

Astrograma cu Pluto in casa 5

Atunci cand Pluto se afla in casa V in astrograma ta personala, te caracterizeaza o mare nevoie de autoexprimare, care poate fi implinita atat prin mijloace artistice sau hobby-uri neobisnuite, cat si prin intermediul vietii tale amoroase [...]

De asemenea, relatia cu copiii tai se poate dovedi uneori provocatoare pentru tine. Daca este cazul, probele aici sunt legate de tema plutoniana a renuntarii la control si a transformarii de sine. Pana la urma, important pentru tine este sa recunosti intensitatea implicarii tale in aceste domenii (artistic, amoros si/sau familial) si sa le permiti celorlalti sa se implice doar atat cat este pentru ei sanatos.

Astrograma cu Pluto in casa 6

Atunci cand Pluto se afla in casa VI in astrograma ta natala, munca (in special cea de detaliu) ocupa un loc foarte important in viata ta. Pui multa pasiune in tot ceea ce lucrezi si esti extrem de perfectionista in privinta rezultatelor. Uneori poti avea tendinta de a controla stilul de munca al colegilor sau subordonatilor tai si de a cere prea mult de la ei.

De asemenea, aceeasi tendinta de control o ai si fata de tine, fiind capabila de mari stradanii fizice si mentale spre a fi pe deplin multumita de rezultatele tale. Totusi, lectia ta plutoniana se refera la a renunta la controlul pe care il exerciti asupra ta si asupra celorlalti prin perfectionismul in munca. Astfel, vei putea accesa in modul cel mai bun cu putinta puterea de (auto)vindecare cu care esti inzestrata nativ.

Cititi continuarea pe pagina urmatoare >>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri