12:06, 5 Iunie 2013 publicat în Horoscop 16 share-uri

Pluto in astrograma natala poate fi asemanat cu un profesor mai dur, dar care intotdeauna reuseste sa ne invete cele mai bune lucruri pentru evolutia noastra. Metoda prin care acesta actioneaza este curatarea totala de energiile si tiparele invechite ori toxice pentru noi – cu sau fara voia noastra. Partea cea mai buna este ca, odata ce am realizat potentialul plutonian intens transformator si in ce sector de viata se manifesta, putem intampina schimbarea cu bratele deschise, bucurandu-ne de o sursa inepuizabila de forta interioara.

Nu intamplator, planeta Pluto este asociata in astrologie cu mitul pasarii Phoenix ce renaste din propria-i cenusa. Si asta deoarece, in sectorul de viata in care actioneaza, Pluto ne cere sa dam drumul complet la ceva pentru a lasa loc acolo unor energii mult mai bune pentru noi si pentru drumul nostru in viata.

De altfel, iluzia controlului este una dintre temele la care face referire Pluto in harta natala, alaturi de lupte pentru putere, razvratire, de-construire pentru a ajunge la regenerare, transformare si vindecare. Descopera mai jos ce iti dezvaluie pozitionarea lui Pluto in case astrologice si pregateste-te sa te bucuri de potentialul sau intens transformator!

Citeste si:
27 aprilie - Prima Super Lună a anului: Despre Forța mistuitoare a...
27 aprilie - Prima Super Lună...

Pentru aceasta, afla care este pozitia planetei Pluto in harta ta natala, introducand data, ora exacta si locul nasterii tale in rubricile din tabelul acesta. In pagina generata iti vor aparea trei noi tabele. In cel de-al treilea tabel (intitulat Planets in the houses) vei regasi pozitia planetei Pluto in harta ta natala (Pluto in...). Afla in continuare in ce sector de viata (dat de casa astrologica a lui Pluto) schimbarea va fi mereu de partea ta!

Astrograma cu Pluto in casa 1

Atunci cand Pluto se afla in casa I in harta ta natala, personalitatea ta este puternic influentata de nevoia plutoniana de control si auto-transformare. Dai dovada de multa determinare si esti pregatita sa-ti aperi idealurile cu orice pret, uneori in detrimentul dorintelor si nevoilor celor de langa tine. De aceea, lectia ta plutoniana se refera la a invata sa devii mai flexibila in viata.

Citeste si:
Horoscopul lunii Ianuarie 2021 în detalii complete, pentru toate...
Horoscopul lunii Ianuarie...

Latura ta razboinica poate ascunde uneori momente de neincredere si frica de a nu fi respinsa de ceilalti. Insa ceilalti te vor vedea mereu drept o persoana puternica si vor fi iremediabil atrasi de aura de mister pe care o proiectezi in jurul tau.

Astrograma cu Pluto in casa 2

Daca Pluto se afla in casa II in harta ta natala, atunci securitatea materiala este de o mare importanta pentru tine si dai dovada de un instinct financiar puternic. Te poti dovedi destul de posesiva in ceea ce priveste lucrurile tale personale si nu accepti ca ceilalti sa se atinga de ele fara sa fii intrebata mai intai [...]

Foto: Pixabay


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri