Ia temperatura verii in iubire cu ajutorul celui mai interesant horoscop de dragoste!

Horoscopul dragostei: vara 2013 pentru zodia Berbec

Pentru nativele din Berbec, intrarea Marelui Benefic, Jupiter, in casa lor 4, aduce o perioada plina de realizari pe planul familiei si al caminului. Dupa o perioada de concentrare intensiva pe latura profesionala, nativele se vor bucura de o vara relaxanta in compania celor dragi.

In plus, in vara 2013 comunicarea va juca un rol extrem de important in relatia de cuplu, nativele avand posibilitatea de a rezolva posibilele neintelegeri aparute in tumultoasa luna mai.

Horoscopul dragostei: vara 2013 pentru zodia Taur

Pentru nativele din Taur, perioada iunie 2013 - august 2013 este cea mai potrivita pentru a se relaxa si a avea grija de sanatatea lor prin intermediul diverselor tratamente alternative. Calatoriile de scurta durata si relatiile cu cei apropiati vor fi favorizate in aceasta vara, odata cu intrarea Marelui Benefic, Jupiter, in casa lor 3.

In plus, socializarea si diversele activitati recreative realizate impreuna cu cel drag in afara caminului le vor aduce multa implinire acestor native in lunile calduroase.

Horoscopul dragostei: vara 2013 pentru zodia Gemeni

Pentru nativele din Gemeni, vara 2013 este o perioada extrem de buna pentru a se reconecta la lumea lor interioara si la aspiratiile lor profunde in viata. Trio-ul planetar Marte - Soare -Jupiter din semnul lor le ajuta pe native sa aiba parte de revelatii importante in dragoste in luna iunie 2013. Iar odata cu mutarea acestui trio planetar in casa lor 2 alaturi de Venus, astrele le promit celor nascute in Gemeni momente pline de romantism si senzualitate in lunile iulie - august 2013.

Horoscopul dragostei: vara 2013 pentru zodia Rac

Nativele din Rac vor avea un inceput de vara axat pe delicatete si reverie, dar si pe descoperirea pasiunilor lor ascunse, odata cu intalnirea dintre Soare, Marte si Jupiter in casa lor 12. Apoi, in iulie 2013 si august 2013, nativele il vor avea pe Marele Benefic, Jupiter, ca ajutor in relatia de cuplu [...]

Foto@Depositphotos.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri