Fiecare semn din zodiac are o conexiune nativa cu lumea banilor si anumite modalitati privilegiate pentru a-i obtine. Insa cateva zodii sunt binecuvantate cu un adevarat noroc la bani, fara a se stradui foarte mult in aceasta directie. Descopera mai jos care sunt acestea si care sunt secretele magnetismului lor financiar.

Horoscopul norocului financiar pentru zodia Taur

Nascuti sub semnul zeitei Venus, care printre altele guverneaza si sfera financiara, nativii din Taur au o conexiune speciala cu lumea banilor. Le place sa-i obtina, dar si sa se bucure de tot confortul si utilitatile pe care banii le pot cumpara.

Marele atuuri al zodiei Taur sunt rabdarea, planificarea, lucrul meticulos si determinarea in tot ceea ce fac. Datorita lor, banii vor face mereu parte din viata Taurilor. Cu atat mai mult cu cat numeroasele placeri <pamantene> de care acestia se bucura merg mana in mana cu mijloacele financiare solide.

Foto@Shutterstock.com

Horoscopul norocului financiar pentru zodia Scorpion

Una dintre cele mai importante trasaturi astrale ale zodiei Scorpion este atractia (chiar daca ascunsa) pentru putere si control. Iar banii constituie pentru aceasta zodie energica un mijloc perfect de a-si exprima aceasta dorinta innascuta de dominatie. Misteriosi si carismatici, nativii din zodia Scorpion au toate atuurile pentru a straluci in pozitii de conducere, sau pentru a deveni consilierii din umbra ai unor persoane cu mare vizibilitate sociala. Iar rasplata financiara va fi intotdeauna pe masura influentei puternice pe care o exercita in lume.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Foto@Shutterstock.com

Horoscopul norocului financiar pentru zodia Berbec

Zodia Berbec este cunoscuta pentru atractia ei catre competitii si catre depasirea tuturor obstacolelor. De aceea, obtinerea succesului financiar este pentru nativi o provocare pe care o imbratiseaza cu toata determinarea lor innascuta. Ei dau dovada de multa initiativa, ingeniozitate si spirit de conducere, calitati pe care le folosesc cu succes in domeniul profesional. In plus, inclinatia lor nativa catre noutate si afirmare in forta le garanteaza ca vor fi mereu in corabia invingatorilor, cu toate beneficiile financiare pe care un astfel de statut le aduce.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri