Fiecare semn din zodiac are o conexiune nativa cu lumea banilor si anumite modalitati privilegiate pentru a-i obtine. Insa cateva zodii sunt binecuvantate cu un adevarat noroc la bani, fara a se stradui foarte mult in aceasta directie. Descopera mai jos care sunt acestea si care sunt secretele magnetismului lor financiar.

Horoscopul norocului financiar pentru zodia Capricorn

Zodia Capricorn este cunoscuta pentru inclinatia ei astrologica catre lumea finantelor si a puterii sociale. Aici se simte in elementul ei si catre acest punct de interes converg mare parte din eforturile ei. Iar aspiratiile nativilor nu sunt deloc mici! De aceea, cei nascuti in zodia Capricorn pun la bataie, in competitia pentru reusita socio-profesionala, increderea si rabdarea lor native, disciplina, precizia si respectul pentru norme. Cu astfel de premise puternice, nu este de mirare ca nativii vor fi mereu in topul zodiilor cu noroc financiar.

Foto@Shutterstock.com

Horoscopul norocului financiar pentru zodia Leu

Zodia Leu se remarca prin standardele inalte pe care le are in tot ceea ce face, mai ales daca poate obtine o forma de apreciere in urma eforturilor ei. De aceea, nativii din Leu vor fi mereu motivati sa obtina pretuirea celor din jur, mai ales a superiorilor. Iar cand ajung in pozitia de lider care li se potriveste atat de bine, le vor impune aceleasi standarde de profesionalism si celor din jurul lor. Daca la dedicarea nativa si nevoia de apreciere adaugam energia lor inalta si optimismul molipsitor, avem toate ingredientele pentru un succes financiar considerabil – si de durata!

Andreea Peticaru

Foto homepage si interior@Shutterstock.com

Iti recomandam sa citesti si:

Horoscopul norocului in IUNIE 2013: Ce-ti rezerva astrele in luna lui Ciresar

Horoscopul Norocului: Marele Benefic si binecuvantarile astrale din harta natala

Horoscopul DRAGOSTEI - pana la adanci batraneti: Top 5 cei mai FIDELI barbati din zodiac

Ghidul astrologic al Atractiei Sexuale: Ce-si doresc barbatii in intimitate?

Horoscopul SLAV: Afla care iti este Zeitatea Vietii si ce personalitate de legenda ai!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri