Descopera mai jos care sunt sectoarele de viata unde vei beneficia de intreg sprijinul astral in luna iunie 2013.

Horoscopul norocului: iunie 2013 pentru zodia Berbec

Pentru nativele din Berbec, luna iunie se anunta extrem de benefica din punct de vedere financiar. Acum se vor vedea din plin roadele eforturilor tale din ultima perioada, mai ales ca acum ai atat viziunea, cat si mijloacele pentru a face lucrurile sa se aranjeze in favoarea ta.

In plus, pe 26 iunie, intrarea planetei Jupiter sau a <Marelui benefic> in casa ta 4 deschide o perioada de bun augur pentru tot ceea ce tine de camin, viata de familie si investitii imobiliare. Tot ce trebuie sa faci acum este sa intampini cu seriozitate schimbarile care apar zi de zi in calea ta. De asemenea, este foarte important ca in urmatoarea luna sa eviti excesele de orice tip si sa te concentrezi pe noi proiecte sau activitati doar dupa ce le-ai finalizat pe cele dinainte.

Foto@Shutterstock.com

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Horoscopul norocului: iunie 2013 pentru zodia Taur

Pentru nativele din zodia Taur, tot ceea ce tine de comunicare, schimb de idei si realizarea de proiecte intelectuale va beneficia de intreg sprijinul astral in luna iunie 2013. Conjunctia dintre Mercur si Venus in casa lor 3 le va inzestra pe aceste native cu harul vorbirii, diplomatie si putere de convingere, calitati pe care le pot folosi cu succes in domeniul profesional, dar si relational.

In plus, intrarea lui Marte in Gemeni si in casa lor a 2-a a banilor si finantelor le aduce Tauroaicelor oportunitati importante pe plan profesional si determinarea de a-si apara interesele financiare pana la capat.

Horoscopul norocului: iunie 2013 pentru zodia Gemeni

Astrele te binecuvanteaza in iunie 2013 cu extrem de mult succes in dragoste. Pasiunea in cuplu, intalnirile cu noroc dorinta de a te bucura din plin de viata sunt la ordinea zilei pentru tine acum.
In plus, luna iunie se dovedeste foarte benefica pentru tine si din punct de vedere al carierei si al imaginii sociale. Intalnirea dintre Mercur si Venus in casa ta 2 te inzestreaza cu fler si noroc la bani, in timp ce Marte stationat in zodia ta iti daruieste determinarea necesara pentru a-ti pune in aplicare chiar si cele mai indraznete visuri.

Horoscopul norocului: iunie 2013 pentru zodia Rac

Foto@Shutterstock.com

Nativele din zodia Rac sunt rasfatatele horoscopului in luna iunie 2013, odata cu intrarea planetelor Mercur si Venus in semnul lor. Astfel, aceste native vor beneficia acum de multa carisma si de o viziune relaxata si jucausa asupra dragostei si a relatiilor interpersonale. In plus, in luna iunie vor avea sansa de a atrage oameni valorosi in viata lor si de a-si consolida relatiile existente. De altfel, orice tip de demers cu adevarat important pentru aceste native va fi incununat de succes, mai ales incepand cu ultima decada a lunii iunie 2013, odata cu intrarea Soarelui si a Marelui Benefic – Jupiter - in zodia lor.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri