Descopera mai jos care sunt sectoarele de viata unde vei beneficia de intreg sprijinul astral in luna iunie 2013.

Horoscopul norocului: iunie 2013 pentru zodia Leu

Luna iunie 2013 iti aduce mult noroc in sfera sociala. Intalnirile de afaceri, evenimentele profesionale si iesirile cu colegii de serviciu iti pot aduce oportunitati de castig importante pe termen mediu si lung. In plus, asocierile sau inscrierea in diverse grupuri cu interese comune sunt favorizate in urmatoarele saptamani. Vei face impresie buna oriunde vei fi, iar cei din jurul tau vor fi dornici sa te aiba de partea lor.

Horoscopul norocului: iunie 2013 pentru zodia Fecioara

Foto@Sxc.hu

Luna iunie 2013 se anunta extrem de buna pentru tine din punct de vedere al carierei. Intalnirea dintre Marte, Soare si Jupiter in casa ta 10 te inzestreaza cu asertivitate, optimism, o viziune larga si capacitatea de a straluci in orice conjunctura profesionala. Stabilitatea financiara va fi mult mai usor de obtinut acum, iar veniturile in plus pot fi economisite pentru viitoarele investitii.

Horoscopul norocului: iunie 2013 pentru zodia Balanta

Nativele din Balanta vor straluci din punct de vedere profesional in luna iunie 2013, mai ales daca lucreaza intr-un domeniu de natura comerciala sau intelectuala. Vor avea parte de aprecierea superiorilor, de relatii agreabile cu colegii de munca si de succes in orice interactiuni cu autoritatile.
In plus, intalnirea dintre Soare, Marte si Jupiter in casa lor 9 le aduce nativelor din Balanta noroc in sfera studiilor inalte, a dezvoltarii profesionale, precum si a calatoriilor in interes de serviciu.

Horoscopul norocului: iunie 2013 pentru zodia Scorpion

Luna iunie 2013 se anunta destul de plina din punct de vedere profesional pentru nativele din Scorpion, insa eforturile lor de acum vor fi rasplatite financiar pe masura. Investitiile sau imprumuturile pot intra in prim-planul lunii iunie 2013, fiind necesara multa atentie la intocmirea actelor si procedurilor. Studiile abstracte si cursurile de specializare in cariera sunt favorabile pentru native acum, ele putand aduce numeroase beneficii pe termen lung.

Foto@Shutterstock.com

Horoscopul norocului: iunie 2013 pentru zodia Sagetator

Luna iunie 2013 se anunta intensa din punct de vedere relational pentru nativele din Sagetator. Fie ca este vorba despre a reaprinde flacara in relatia de dragoste actuala, ori despre a pasi intr-o noua relatie de iubire, totul va fi trait la intensitate maxima de aceste native. In plus, relatiile cu colaboratorii si asociatii pot cunoaste evolutii spectaculoase in urmatoarele saptamani. De aceea, nativele sunt indemnate acum sa fie atente mai mult decat de obicei la starea lor de sanatate si sa profite de optimismul lor nativ pentru a contracara eventualele surse de stres.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri