6 Noiembrie 2012 publicat în Horoscop 24 share-uri

Horoscopul celtic ne ofera o perspectiva foarte sensibila cu privire la viata. Vi s-a intamplat sa va ganditi, citind alte horoscoape, ca nu va puteti identifica cu animale precum "sobolanul", de exemplu? Imaginatia celtilor a iscodit insa unul dintre cele mai frumoase horoscoape, un horoscop populat de animale desprinse din basme. De asemenea, trasaturile definitorii pentru persoanele nascute sub aceste semene descriu virtuti si multa sensibilitate. Descopera ce animal esti in horoscopul celtic.

Lebada

(2 septembrie – 29 septembrie)

Cei nascuti sub zodia lebedei sunt persoane evoluate din punct de vedere spiritual. Sunt foarte rafinate si nobile. Au standarde inalte si un ochi bine format pentru a recunoaste frumusetea si valoarea, chiar si atunci cand ceilalti nu o observa.

Datorita atitudinii sale nobile, uneori lebada este in mod gresit considerata detasata. Cand de fapt, nu este deloc asa. Lebada este iubitoare si se poate dovedi chiar pasionala in relatii. Raceala lor fatisa vine de fapt din auto-control. Sunt firi aristocrate si au idei specifice in legatura cu modul cum ar trebui sa fie si sa fie facute lucrurile.

Fluture

(30 septembrie – 27 octombrie)

Acest semn zodiacal celtic este o fire petrecareata si mereu in contact cu cei pe care ii iubeste. Nu se pot abtine. Fluturii sunt foarte gentili si leaga relatii stranse. Iubesc sa viseze sa se exprime liberi.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Acestia sunt oamenii care pot insenina ziua oricui, oricat de gri ar fi, datorita personalitatii lor vesele, magnetice. Sunt in mod natural foarte empatici si nu ar face rau nimanui. Reusesc sa isi faca cu usurinta si sa ii vada pe ceilalti ca sunt bine. Acesti oameni aduc un pic de miracol in lumea noastra, ei sunt cei care ne pot aminti in orice clipa cat este de frumoasa viata.

Lup

(28 octombrie - 24 noiembrie)

Lupii au un foarte dezvoltat simt al scopului si de asemenea vointa de a-l indeplini. Acest semn zodiacal celtic este neinfricat, brav si rareori este dispus sa faca compromisuri. Persoanele nascute sub aceasta zodie, au trasaturi de eroi.

E incredibil cum gasesc de fiecare data energia de a continua. Provocarile le dau forta si determinare. Au un caracter impecabil, sunt oamenii care stiu ce inseamna onoarea. Ei vor fi alaturi de tine atata vreme cat le impartasesti cauza. Sunt oameni care stiu ce inseamna camaredria.

Uneori pot intra in „rolul lupului singuratic”, cautandu-si pacea interioara.

Soim

(25 noiembrie – 23 decembrie)

Cand un soim isi doreste ceva, sigur il va obtine. Persoanele nascute sub acest semn zodiacala celtic au o forta incredibila. Daca ceva nu este destul de interesant pentru ei, se detaseaza cu usurinta pentru a cauta alte provocari.

Au o latura foarte filantropica si ofera cu generozitate. Soimii au un fin simt al echilibrului ceea ce ii inzestreaza cu o trasatura foarte valoroasa – integritatea.

Persoanele nascute sub semnul soimului sunt foarte deschise si filosofice. Chiar daca jongleaza cu o multime de ipoteze si teorii, ele au opinii foarte ferme. Nu trebuie sa mai spunem ca acesti oameni nu pot fi persuadati.

Iti recomandam si:

Astrologie: Sufletele pereche sexuale ale horoscopului

Astrologie: Elixirele Vietii in horoscopul chinezesc

Astroportret de zodie: Barbatul care poate face orice femeie fericita!

Horoscopul Toamnei 2012: Vezi ce iti rezerva destinul in Dragoste!

Codul secret al Astro-Filozofiei Asiatice: cele 7 VIRTUTI ale zilei de nastere

Horoscopul lui Amor, zodiacul Italian al iubirii

Aboneaza-te si la Horoscopul Saptamanal al Iubirii

Iti recomandam si RAPORTUL NUMEROLOGIC PERSONALIZAT


Foto home page: Wikimedia


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri