ghid pentru o viaţă împlinită

Astrologie: Elixirele Vietii in horoscopul chinezesc

Elementele din Zodiacul Chinezesc acorda fiecarui nativ o serie de calitati asociate cu fiecare dintre acestea. Prin influenta adusa de Pamant, Foc, Metal, Apa sau Lemn, putem intelege mai bine personalitatea unei fiinte umane si trasaturile de caracter ce ii indreapta destinul intr-o directie sau alta.

Elementul Pamant in Zodiacul Chinezesc

In Zodiacul Chinezesc, elementul Pamant guverneaza Cainele, Dragonul, Oaia si Bivolul.

cele 5 elemente primordiale in Zodiacul ChinezescPersoanele influentate de elementul Pamant joaca un rol oarecum pasiv in societate, preferand sa fie observatori si nu sa cauzeze ele insele situatii controversate. Acesor oameni din Zodiacul Chinezesc nu le place sa aiba o viata radicala cu evenimente neasteptate, ci prefera mai degraba stabilitatea. Respecta Pamantul si sunt genul de caractere descrise prin sintagma “prietenul la nevoie se cunoaste” - poseda bunatate sufleteasca din plin si ajuta ori de cate ori au ocazia. Refuza sa vada pe cineva suferind si vor face tot ceea ce le sta in putere pentru a curma suferinta celor din jurul lor. Pot fi cu usurinta comparati cu elementul Pamant care ofera hrana si adapost locuitorilor sai. Oamenii Pamant sunt buni ascultatori si ceilalti ii respecta si ii pretuiesc pentru sfaturile intelepte pe care le dau. Poseda, in general, trasaturi feminine, gentile.

Image © Sxc.hu

Anotimp: perioada dintre anotimpuri

Elementul Foc in Zodiacul Chinezesc

In Zodiacul Chinezesc, elementul Foc guverneaza Calul, Sarpele si Oaia.

cele 5 elemente primordiale in Zodiacul ChinezescDaca cineva este influentat de elementul Foc, cu siguranta ca este un caracter “exploziv” - comunicativ, extravertit, iubit de toti cei din jurul sau. Persoanele Foc s-au nascut pentru a straluci, pentru a fi mereu in centrul atentiei si pentru a interactiona cu fiecare individ care le iese in cale. Totusi, pe de alta parte, ele sunt destul de critice cu ceilalti, putin narcisiste si inclinate spre a castiga ceva din orice, lucru ce ii poate rani cu usurinta pe cei alaturi de care isi petrec viata de zi cu zi (fara voia lor, desigur). Tot o trasatura negativa a lor este incapacitatea de a-si mentine deciziile luate. Se razgandesc foarte usor ori se gandesc prea mult inainte de a face un lucru. Carisma, jovialitatea si atitudinea prietenoasa ii vor scoate totusi oricand din incurcatura!

Image © Sxc.hu

Anotimp: vara

Iti plac articolele Garbo?
Sigur o sa iti placa si pagina noastra de Facebook :)
Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Astrologie: Elixirele Vietii in horoscopul chinezesc.

Citeste-ti horoscopul de azi »

Citeste si Horoscopul DRAGOSTEI: 13 august -19 august 2018 »Iţi place să scrii?

Daca iti place sa scrii, trimite-ne pe adresa office@garbo.ro articolele tale.
Cele mai bune dintre ele vor fi publicate.