Fericire? Mici neintelegeri? Intalniri cu sufletul pereche? Descopera ce ti-a rezervat destinul pentru aceasta toamna in ceea ce priveste dragostea si viata de cuplu!

Horoscop dragoste Berbec

O toamna care te ia prin surprindere si te pune in fata faptului implinit. Sunt chestiuni de clarificat si lamurit si majoritatea legate de partenerul de viata. Nu vor trece usor si vei constata pe propria piele consecintele lor emotionale. De multe ori te vei simti neinteleasa si confuza. Un secret: comunicarea este Solutia!

Horoscop dragoste Taur

Nu, nu si nu… Nu gasi motive pentru a acuza fara sa verifici. Nu lua de bune si veridice vorbe aruncate in aer de altii. Nu lua decizii pe termen lung fara a avea in vedere si dorintele celuilalt. Toamna aceasta este proba de foc a relatiei voastre. Imprevizibilul si barfele pot strica intr-o secunda ceea ce ati construit in ani de zile. Recomandam mai multa cumpatare, mai multa precautie, mai multa incredere in celalalt.

Horoscop dragoste Gemeni

Povesti frumoase de dragoste se pot naste pentru nativii Gemeni prin intermediul calatoriilor sau al unui drum important pe care il vor avea de parcurs. Entuziasm, romantism, dragoste la prima vedere… Si pentru cei casatoriti sau aflati intr-o relatie se anunta o toamna extrem de romantica. Departe de zarva orasului si de grija copiilor, intr-o minivacanta exotica, puteti retrai alaturi de partener fiorii inceputului.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Horoscop dragoste Rac

Pentru cei din Rac, vara s-a terminat in mari puncte de suspensie. Intalniri nefinalizate, amanari, debuturi de relatie care au ramas pe stand by din cauza plecarii partenerului intr-o alta tara, situatii confuze… relatiile din vara lui 2012 nu au stat tocmai sub semnul implinirii. Progresiv, incepand cu a doua jumatate a lunii septembrie, situatia se schimba la 360 de grade pentru cei din Rac. Se reia totul din punctul in care a plecat, de data aceasta cu mari sorti de izbanda si fericire. Sfarsitul toamnei aduce cereri in casatorie si logodne.

Horoscop dragoste Leu

O toamna cu bune si rele, cu de toate, pentru cei din semnul Leului. Prea multa implicare, prea mult stres la locul de munca sau dorinta arzatoare de a-ti gasi un loc de munca… se reflecta totul in relatia cu partenerul de viata. Faceti o pauza la jumatatea lui octombrie si rezervati-va o saptamana doar pentru voi doi. Uitati de responsabilitatile profesionale si rememorati amintirile frumoase pe care le aveti impreuna. Este incredibil cum poate sa ajute!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri