Fericire? Mici neintelegeri? Intalniri cu sufletul pereche? Descopera ce ti-a rezervat destinul pentru aceasta toamna in ceea ce priveste dragostea si viata de cuplu!

Horoscop dragoste Fecioara

Apar vesti noi in peisaj pentru cei din Fecioara, vesti legate de familie sau marirea familiei, care schimba in totalitate coordonatele si va entuziasmeaza peste masura. Viata de cuplu, ce se desfasura armonios pana acum, traverseaza o perioada mai agitata, insa frumoasa. Va ganditi serios sa aduceti pe lume un copil sau poate cineva foarte drag din familie (copil sau ruda) va va face o surpriza in acest sens... Bucurati-va si lasati deoparte ingrijorarile domestice. Sunt minore si vor fi depasite.

Horoscop dragoste Balanta

Odata cu luna septembrie incepe o etapa noua in viata Balantei, o etapa care iti va aduce perioade de maxima solicitare, dar si perioade de implinire si fericire. Se poate sa fie vorba de mutarea alaturi de partenerul de viata, trecerea la un nou statut – la cel de casatorita - sau chiar nasterea unui copil. Noul este un element care isi va pune puternic amprenta asupra vietii emotionale a Balantei.

Horoscop dragoste Scorpion

Sunt doua posibilitati pentru nativul Scorpion in aceasta toamna: fie isi face timp si vointa pentru a-si salva relatia, fie decide ca este momentul sa puna punct si sa mearga mai departe. Oricum ar fi, renunta la pretentiile absurde si asteptarile exagerat de inalte pe care le ai de la partenerul de viata. Noteaza-ti pe o hartie tot ce ai investit tu in ultimul timp si vei putea face un bilant echitabil a ceea ce ai dat si ceea ce ai primit.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Horoscop dragoste Sagetator

Toamna aceasta suna seducator de prolifica pentru Sagetatorii singuri carora le place aventura emotionala, dar si seducator de periculoasa pentru Sagetatorii casatoriti sau implicati intr-o relatie. Pentru acestia, se anunta flirturi mai mult sau mai putin vinovate, interactiuni de genul seducator-sedus, schimburi de priviri sau de replici cu o alta persoana decat partenerul cel de toate zilele. Ramaneti la acest stadiu daca nu vreti sa va riscati relatia cu partenerul de viata pentru o bataie-n vant.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri