Fericire? Mici neintelegeri? Intalniri cu sufletul pereche? Descopera ce ti-a rezervat destinul pentru aceasta toamna in ceea ce priveste dragostea si viata de cuplu!

Horoscop dragoste Capricorn

Un sezon palpitant, incitant si mai ales neasteptat pentru Capricornii singuri. Daca v-ati croit in minte un tipar al felului in care ar trebui sa arate partenerul de viata sau cum ar trebui sa-l cunoasteti, poate ca ar fi mai bine sa-i dati “delete”. Iubirea vine in aceasta toamna pe cai neasteptate, prin intermediul internetului sau al unor evenimente la care trebuie sa participi. In ceea ce priveste persoana de care o sa te indragostesti, iarasi s-ar putea sa ai parte de o surpriza de proportii. Este fie de alta nationalitate, fie un vechi prieten/ o fosta iubire, fie un barbat cu mult mai tanar decat tine. Atata timp cat sentimentele tale sunt reale, nimic altceva nu ar trebui sa conteze! Iubirile din aceasta toamna sunt privilegiate si favorizate de astre.

Horoscop dragoste Varsator

Totul depinde in aceasta toamna de perspectiva din care vrei sa privesti lucrurile. Daca vrei razboi, razboi o sa fie. Daca vrei liniste si pace, pace o sa fie. Traseul si evolutia relatiei tale depind in mare masura de tine insati si de asteptarile pe care ti le-ai construit de-a lungul timpului. Lucrurile au putin tendinta de a se denatura sau scapa de sub control, luand o turnura cu totul si cu totul neasteptata. Necontrolate, micile neintelegeri pot conduce la rupturi iremediabile si probleme domestice. Conversatiile fac insa miracole si aduc clarificare. Comunicarea devine esentiala pentru a traversa cu bine aceasta perioada. Ultima luna de toamna aduce armonie si liniste, iar pentru unii certitudinea unei casatorii.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Horoscop dragoste Pesti

Intalnirile surprinzatoare sunt cele care iti coloreaza aceasta toamna si te aduc aproape de tot de emotiile autentice. Apar iubiri noi pe fundalul unei iubiri mai vechi. Este foarte posibil sa te reintalnesti cu o persoana draga din trecut. In acest caz, sentimentele devin mai profunde. Totodata, este foarte posibil sa te intalnesti cu o persoana din vechiul vostru anturaj comun pe care o privesti de data aceasta cu alti ochi, ochii atractiei. Poate debuta ca o relatie frumoasa, usor ingenua si se poate dezvolta intr-o relatie calda, puternica, intre doi oameni maturi care acum se descopera cu adevarat.

Foto homepage si interior: Shutterstock.com

Inscrie-te la Horoscopul Saptamanal al Iubirii


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri