Horoscop Cosmic: tu ce responsabilitate karmica ai?

12:06, 26 Iunie 2013 publicat în Horoscop

Nesfarsitul Univers i-a inmanat fiecarui reprezentant din zodiac o responsabilitate karmica extrem de importanta pentru umanitate pe care nativul trebuie sa o implineasca...

Berbec

Fiind primul semn din zodiac, Berbecul reprezinta primul stadiu in evolutia omului si a locului sau in Univers. Energia bruta a vietii, care este primul pas spre a face parte din Univers, este evidenta in caracterul si personalitatea nativului Berbec. Ca si responsabilitate karmica, cel nascut sub semnul Berbec trebuie sa inteleaga ca nu este centrul Universului, ci parte a ordinii sociale a omului.

Taur

Taurul, al doilea semn din zodiac, reprezinta al doilea stadiu in evolutia omului si a locului sau in Univers. Primul lucru pe care omul il foloseste este perceptia senzoriala - vazul, auzul, simtul tactil - tocmai de aceea, Taurul are ca responsabilitate karmica conservarea perceptiilor senzoriale pe care le considera esentiale in viata. Ceea ce el vede, aude sau atinge reprezinta realitatea pozitiei sale in lume.

Citeste si:
Horoscopul lunii MARTIE 2021: Previziuni astrale importante pentru...
Horoscopul lunii MARTIE 2021:...

Foto homepage si interior: Yin Yang - Shutterstock

Citeste si:
Astrologie 27 februarie: Luna plină în Fecioară și Soarele în Pești...
Astrologie 27 februarie: Luna...

Gemeni

Al treilea semn din zodiac reprezinta al treilea stadiu in evolutia omului si a locului sau in Univers. Geamanul merge mai departe de nevoia Berbecului pentru energia bruta a supravietuirii si cea a Taurului de a experimenta prin simturi lumea materiala. Nativul din aceasta zodie are ca responsabilitate karmica intelectul pe care omul trebuie sa il dezvolte pentru a intelege Universul.

Rac

Fiind al patrulea semn din zodiac, nativul Rac reprezinta al patrulea stadiu in evolutia omului si a locului sau in Univers. Pentru Rac, nevoia nu este cea de supravietuire individuala (precum se intampla la primele trei semne), ci aceea a supravietuirii prin perpetuarea speciei. Ca si responsabilitate karmica, Racul reprezinta simbolul fertilitatii si al iubirii, al protectiei.


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri