6 Noiembrie 2012 publicat în Horoscop 24 share-uri

Horoscopul celtic ne ofera o perspectiva foarte sensibila cu privire la viata. Vi s-a intamplat sa va ganditi, citind alte horoscoape, ca nu va puteti identifica cu animale precum "sobolanul", de exemplu? Imaginatia celtilor a iscodit insa unul dintre cele mai frumoase horoscoape, un horoscop populat de animale desprinse din basme. De asemenea, trasaturile definitorii pentru persoanele nascute sub aceste semene descriu virtuti si multa sensibilitate. Descopera ce animal esti in horoscopul celtic.

Taur

(15 aprilie – 12 mai)

Puternici, iubitori, stabili si increzatori. Acestea sunt trasaturile definitorii ale taurilor in zodiacul Celtic.
Taurul celtic este cel catre care te indrepti atunci cand ai nevoie de un umar pe care sa plangi, fiindca el are opinii oneste si poate oferi sfaturi faorte bune. Acest semn zodiacal celtic este caracterizat de o intuitie aparte. El poate detecta un mincinos de la un kilometru.

Fiindca sunt foarte intuitivi, ei pot fi in unele situatii neintelesi si catalogati ca avand toane sau ca sunt mult prea emotionali.

Sunt de asemenea foarte incapatanati. Au gusturi excelente si un flair pentru eleganta si bun –gust. Iubesc moda si designul ambiental sau home décor. Nativul din taur este o persoana in care poti avea incredere, caci el stie sa pastreze discretia si secrete valoroase.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Calut de mare

(13 mai – 9 iunie)

Semnul zodiacal celtic al calutului de mare este caracterizat de foarte multa flexibilitate si foarte multe resurse interioare.

Calutul de mare este persoana alaturi de care vrei sa iti gestinoezi resursele sau care te poate ajuta sa rezolvi probleme de ordin legal, datorita inteligentei lor ascutite. De asemenea, au o tinere de minte incredibila. Uneori sunt greu de urmarit datorita agerimii mintii lor. Sunt insa persoane foarte carismatice si prietenoase. Aceste persoane sunt deosebit de versatile si se pot adapta unor diverse situatii.

Calutii de mare sunt de asemenea foarte iubitori. Iubesc sa fie adorati si oferala randul lor afectiune.

Pitulice

(10 iunie – 17 iulie)

Pitulicea, semnul zodiacal din horoscopul celtic este asociata cu prospetimea si deschiderea catre noi intelesuri si veselie. Persoanele nascute sub acest semn zodiacal sunt foarte grijulii, foarte tandre. Iubesc sa ofere atentie prietenilor si familiei. In momentele agitate ei stiu sa ramana calmi si ii ajuta si pe ceilalti sa le depaseasca.

Pitulicile stiu sa se auto-motiveze, stiu sa obtina ceea ce isi doresc. De asemenea, au un ridicat simt al responsabilitatii si integritate morala. In viata lor cauta echilibrul, fiind buni lideri la serviciu sau in comunitatea din care fac parte. IN secret viseaza insa la o viata mai libera.

Cal

(8 iulie – 4 august)

Exuberant, expansiv si puternic. Acestea sunt trasaturile definitorii pentru zodia calului in Horoscopul Celtic. In mod natural sunt foarte competitivi. Calul are o gramada de talent si destul d emulta incredere in propriile forte incat poate sa miste muntii din loc.

Au un al saselea simt atunci cand vine vorba de strategie, mai ales cand vine vorba de chestiuni de afaceri. Sunt gregari si foarte deschisi catre oameni. Au aparitii deosebites si stiu sa se ingrijeasca cu stil. Impun autoritate si respect. Se descurca excelent in pozitii de lideri dar sunt la fel de fericiti sa lucreze intr-o echipa, chiar daca nu ocupa un loc de frunte. In momente de disensiune stiu a aduca justificari pertinente.

Somon

(5 august – 1 septembrie)

Persoanele nascute in aceasta perioada sub semnul Somonului sunt foarte melancolice, adanc patrunse in propriul sine. Ele au perspectiva visatoare asupra vietii si viziuni mistice cu privire la existenta. In mod natural sunt persoane foarte intuitive. Aceste persoane chiar au o viziune unica in ceea ce priveste lumea inconjuratoare si de aceea nu ar trebui sa ne mire ca le putem intalni in comunitati de artisti, poeti sau vizionari.

Uneori, sunt de neinteles pentru ceilalti oameni, tocmai pentru ca ajung la un nivel de intelegere foarte profund. Somonul are insa nevoie de o stare de izolare si singuratate pentru a conecta mai bine cu stralucirea sa interioara.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri