6 Noiembrie 2012 publicat în Horoscop 24 share-uri

Horoscopul celtic ne ofera o perspectiva foarte sensibila cu privire la viata. Vi s-a intamplat sa va ganditi, citind alte horoscoape, ca nu va puteti identifica cu animale precum "sobolanul", de exemplu? Imaginatia celtilor a iscodit insa unul dintre cele mai frumoase horoscoape, un horoscop populat de animale desprinse din basme. De asemenea, trasaturile definitorii pentru persoanele nascute sub aceste semene descriu virtuti si multa sensibilitate. Descopera ce animal esti in horoscopul celtic.

Cerb

(24 decembrie – 20 ianuarie)

Cerbul celtic are mari aspiratii si idealuri. Daca vrei sa incepi un proiect nou, ia-ti alaturi un cerb care te va ajuta. Cerbul este constiincios, rabdator, iar aceasta perseverenta ii asigura succesul. Persoanele nascute sub acest semn nu pot fi distrase de la viziunea lor.

Cand altii s-au last de mult batuti, cerbul isi depaseste toate limitele. Sunt mandri si corecti, de aceea au o tinuta regala. Sunt in mod natural firi nobile. Cred in dreptate, iar integritatea este trasatura lor definitorie.

Pisica

(21 ianuarie – 17 februarie)

Nativiii din zodia pisicii celtice sunt foarte agili si inteligenti. Pisica celtica are deosebite abilitati intelectuale, ceea ce o defineste, dar mai mult decat atat, are un talent unic – un fel de al saselea simt, ele au talentul de a vedea ceea ce altii nu vad.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Au mereu viziuni noi si perspective foarte proaspete de aceea in cadrul unui grup vor veni mereu cu idei remarcabile. De asemenea nativii din Pisica sunt buni si umanitari, ceea ce ii face sa fie foarte placuti. Cu toate acestea, uneori pot parea distanti, fiind mereu atenti la ce se intampla in jur, observand in cele mai mici detalii. Pisicile sunt in acelasi timp foarte creative si ingenioase.

Sarpe

(18 februarie – 17 martie)

Sarpele in horoscopul celtic are un exterior rece dar este extrem de plin de viata a interior. Nativii din aceasta zodie sunt curiosi si plini de intrebari despre Univers, despre oameni.

In mod natural, serpii sunt foarte buni comunicatori si pot deveni foarte persuasivi. Daca ii pasioneaza o cauza pot sa miste pe toata lumea cu entuziasmul si energia lor.

Serpii sunt imprevizibili si spontani. Si, chiar daca sunt destul de flexibili, le place ca lucrurile sa se intample asa cum isi doresc; se vor dovedi necooperanti daca sunt presati sa faca ceva.

Vulpe

(18 martie – 14 aprilie)

Nativii vulpe din zodiacul celtic sunt foarte atragatori, ei stiu sa anime o incapere cu spiritul lor sexy si amuzant. Sunt plini de vigoare si de inteligenta. Astfel, vulpea se dovedeste a avea o forta nemaipomenita pentru a-si indeplini idealurile.

Alaturi de o asemenea persoana poti trai cele mai interesante momente, datorita spiritului sau aventurier. Vulpile au de asemenea un talent actoricesc remarcabil si sunt foarte expresive. Ele sunt cele care pot anima orice grup, infuzand pe toti cu buna-dispozitie.

Sunt persoane tandre, chiar daca nu isi arata aceasta latura prea des. Persoanele din semnul vulpii sunt persoane loiale – o vulpe iti va fi prietena pentru toata viata. Sunt curajoase si deosebit de energice, inzestrate cu un spirit neinfricat unic.

Foto 1: pixabay.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri