'Traieste clipa!' Suntem cu toti de accord cu aceste cuvinte simple, dar pline de un inteles profund. Putini suntem insa aceia care avem curajul, puterea, naturaletea (?) de a simti semnificatiile acestea in tot cee ace facem. Este vorba despre puterea de a ne desprinde de tot felul de ganduri negative care ne fac sa nu ami vedem frumusetea vietii si care ne impiedica sa traim 'la maxim'.

Sagetator

Imagine: Shutterstock.com; Sagetator

Cei nascuti intre 22 noiembrie si 22 decembrie sunt arcasii zodiacului. Sagetatorii sunt caracterizati de un optimism debordant. Adora realmente sa traiasaca fiecare clipa si sa se bucure de orice este frumos. Au fire aventuroasa, le place sa incerce senzatii si aventuri noi.

Sagetatorii adora sa descopere si sa fie inconjurati de oameni interesanti. In timpul liber, cel mai probabil, vor intreprinde o calatorie, vor fi intr-o noua aventura. Nu le sta deloc in fire sa stea locului vreo clipa! :) In mod ideal, sagetatorii se antureaza cu prieteni sau iubiti care sa le impartaseasca aceeasi pasiune de a trai la maxim si de a experimenta in viata.

Unul dintre principalele aspecte ale personalitatii sagaetatorilor, "acel ceva" ii face atractivi in ochii celorlalte persoane, este zambetul pe care il afiseaza tot timpul.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața Horoscop: Top 3 zodii cu Karmă grea în DRAGOSTE – au de învățat lecțiile dureroase ale iubirii Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin

Sagetatorii sunt oameni care vad mai degraba jumatatea plina a paharului si nu ai sa ii auzi plangandu-se, nici in cele mai grele situatii. Luciditatea lor si dorinta aceasta de a trai viata la maxim, ii ajuta adesea.

Albastru si turquoise sunt culorile lor favorite si li se potrivesc de minune, reflectand in acelasi timp firea lor dinamica si creativa! Planeta lor este Jupiter iar 9 este numarul lor norocos.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri