'Traieste clipa!' Suntem cu toti de accord cu aceste cuvinte simple, dar pline de un inteles profund. Putini suntem insa aceia care avem curajul, puterea, naturaletea (?) de a simti semnificatiile acestea in tot cee ace facem. Este vorba despre puterea de a ne desprinde de tot felul de ganduri negative care ne fac sa nu ami vedem frumusetea vietii si care ne impiedica sa traim 'la maxim'.

Gemeni

Foto: Shutterstock.com; Gemeni, Horoscop

Cei nascuti intre 21 mai si 21 iunie, in Zodia Gmenei, sunt caracterizati de o energie debordanta si apropiere fata de oameni. Gemenii au un talent innascut de comunicatori. Iubesc sa fie inconjurati de oameni, in consecinta au multi prieteni si reusesc sa isi faca multi prieteni, oriunde ar fi.

Sunt curiosi si adora sa calatoreasca si sa descopere culturi noi. Adora sa se distreze si sa isi traiasca viata in deplinatatea clipelor. Iata de ce, Zodia Gemeni se afla in topul celor care gasesc magia clipelor si reusesc sa extraga cele mai insemnate semnificatii ale evenimentelor ce se petrec in viata lor. Gemenii reusesc sa ii infuzeze si pe ceilalti cu pofta lor de viata, astfel incat, oricine este trist sau deprimat nu ramane prea mult cu un chip posomorit, daca este in preajma unei persoane din Zodia Gemeni.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin Caius Covrig investește milioane de euro și petrece timpul pe Seven Mile Beach, una dintre cele mai scumpe plaje din lume 

Culoarea reprezentativa a celor din Zodia Gemeni este desigur, culoarea Soarelui - galben, o culoare care ii caracterizeaza din toate punctele de vedere, iar numarul norocos este numarul magic, 5.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri