Marea majoritate a informatiilor despre zodii se refera cu precadere la atuurile astrologice ale fiecarui semn si mai putin la defectele zodiilor. Va invit sa exploram impreuna fascinantul zodiac al defectelor astrale, invatand cum sa lucram mai bine cu noi insine si sa intelegem cu adevarat fiecare dintre semnele zodiacale.

Horoscopul defectelor pentru zodia Capricorn

Muncitor si ambitios, Capricornul da dovada cel mai adesea de o atitudine pesimista in fata vietii. Ii lipseste puterea de a se bucura de micile placeri cotidiene si ii judeca uneori pe ceilalti ca fiind prea slabi sau lenesi. Isi cenzureaza emotiile mai bine ca oricare alta zodie din horoscop, fiind predispus la singuratate si inchidere in sine.

Foto@Shutterstock.com

Horoscopul defectelor pentru zodia Varsator

Nativul din Varsator se remarca printr-o mare originalitate, dar, in mod paradoxal, si prin dogmatism. Considera ca solutiile gasite si aplicate de el sunt cele mai bune, incercand sa-i convinga de aceasta pe toti cei din jurul lui.

In plus, Varsatorul se poate dovedi extrem de independent si detasat in dragoste, punandu-si adesea prietenii pe primul loc in fata persoanei iubite.

Horoscopul defectelor pentru zodia Pesti

Fire sensibila si visatoare, nativul din zodia Pesti se dovedeste adesea nehotarat, schimbator si dependent emotional. Se manifesta plin de altruism, pana in punctul in care nu mai are nimic sa-si ofere sie insusi. In aceste momente, poate deveni cu usurinta depresiv, sau poate avea tendinta de a evada din realitate prin diverse mijloace.

Andreea Peticaru

Foto homepage si interior@Sxc.hu

Iti recomandam sa citesti si:

Horoscop: Cele 12 greseli sacre ale zodiilor

Horoscopul norocului jupiterian in 2013-2014: afla ce iti rezerva intrarea Marelui Benefic in zodia Rac

Zodiacul grecesc Nekros: Defectele in dormitor ale zodiilor masculine

Horoscopul pasarilor: Afla ce pasare iti poarta mesajul personal spre cer!

Horoscopul norocului financiar: top 5 zodii care atrag banii ca un magnet!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri